dilluns, 18 de febrer del 2013

CURSA NOCTURNA FONT D´EN GARROT

Aquest passat dissabte 16 de febrer a les vuit del vespre, es va disputar al municipi del Pallaresos la tercera edició de la cursa nocturna de la Font d´en Garrot. Per aquesta ocasió l´organització de la prova va preparar un circuit de 10.000 metres amb constants pujades i baixades la major part per senderons de la zona.

Entre prop del centenar d´atletes que varen pendre la sortida, dos dels nostres, la Pilar Rus, que s´estrenaba com corredora del  BORGES TRAIL AAEET i en Xavi Prim. La Pilar no va tenir rival en fèmines ja que de bon començament es marcaria el seu propi ritme per anar agafant metres a les seves perseguidores a mida que avançava la cursa, cosa que li permetria entrar com a guanyadora amb un més que meritori temps de 47 minuts.Amb certa  incredulitat, ja que era el primer cop que prenia part en una cursa d´aquestes característiques, es mostraba molt satisfeta doncs les coses no podien començar millor per la Pilar en aquesta nova etapa. L´Anna Fernandez amb 51 minuts i  la Montse Canyadell amb 53, acompanyarien a la Pilar en el podi.En Xavi per la seva part, va fer  una cursa de més a menys després d´intentar aguantar el fort ritme en que es varen disputar els tres primers quilòmetres. A mitja cursa i veient que l´opció de podi ja no era a l´abast baixaria el ritme per poguer aguantar la posició i entrar a meta sisè amb un temps de 43 minuts.La victoria final va ser per l´atleta del Bikila Mohssen El Haddad que s´imposà amb 38 minuts seguit pel Gerard Anton a dos minuts i en Sebastian Veciana que entraria un minut més tard per completar el podi a la general. Durant l´acte de lliurament de premis tots els assistents varen poguer omplir l´estòmac fent  un bon pa amb tomàquet gentilessa de l´organització.