QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 28 de juny del 2016

L'Ester Casajuana s'imposa en la Trail Ulldeter, de les SALOMON MISSIONX3

Aquest dissabte es realitzava la tercera prova de les MISSONX3 que organitza Klassmark patrocinada per Salomon; el Trail d’Ulldeter. L’Ester en un principi anava a fer el circuit de les tres curses llargues, però després d’anar al Campionat d’Espanya convocada per la Selecció Catalana a Cercedilla on va realitzar la prova de 46 km, va decidir que fer el circuit llarg seria massa càrrega per el que porta de temporada i poc temps entre cursa i cursa, així que deixant de banda la classificació de les MISSIONX3 va fer la cursa curta de 30 kilòmetres amb 1600 de desnivell positiu que donava el tret de sortida a Camprodon. Va ser una sortida força ràpida, ja que als poc kilòmetres de sortir la cursa s’enfilava a un corriol molt estret, i era important col.locar-se en un bon lloc.


La part més dura de la cursa es situava en els primers 10 kilòmetres, en els que a l’Ester li van costar força d’afrontar, ja que tenien un fort desnivell, i no es notava massa bé de cames. A partir del kilòmetre 20 es va començar a trobar millor i va augmentar el ritme, ja que li havien dit que tenia la segona corredora a 3’, es sentia molt bé així que va augmentar el ritme, l’ últim tram del recorregut era força corredor i no tant tècnic com la resta, així que va aprofitar per agafar avantatge sobre la segona classificada. Finalment va acabar primera dona amb un temps de 3:37:55, contenta del resultat i de les sensacions finals. Ara toca descansar uns quants dies per continuar la temporada amb més ganes que mai.


Classificació General Dones:

1. EsterCasajuana  3:37:55
2. Imma Boada      3:44:59
3. Paula Reixach   3:59:59





BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute