QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 4 de juny del 2013

DUEXTREM D' AMPOSTA



Aquest passat diumenge es va celebrar la cinquena edició del Duextrem d' Amposta i un cop més el nostre equip va estar al graó més alt del podi.L'atleta del Borges Trail aaeet Xavi Prim, va necesitar poc més de quatre hores per proclamarse vencedor en categoria veterans . Per darrera del Xavi entraven l' Iñaki Dominguez del Desakato team i  Jan Martin del CE La Foradada que completaven el podi.
Aquesta prova de llarga distància tenia un primer sector de cursa a peu de vint quilòmetres amb un desnivell positiu de mil dos-cents metres i un segon sector de bicicleta de muntanya amb trenta cinc quilòmetres i set-cents metres positius.
 En categoria senior, el vencedor va ser en Kiko Martí de l'associació Esportiva Diedre.Joan Farnos de Cem La Cameta Coixa i en Joan Lluis Fernandez del Montbike Amposta varen entrar en segon i tercer lloc respectivament.

Bibiana Vico s'emporta la Vertical Running Penedès


 Aquest any, l’ Eloi Martí de l’ Espai Running, va decidir organitzar una crono escalada   ( Vertical Running Penedès ) a Olèrdola, Barcelona. Una pujada de dos quilòmetres amb 200m de desnivell+ que finalitzaria al Cim del Papiol. La setmana anterior l’ Agustí Roc dirigiría el sempre recomanat entrenament previ.

El primer escalador sortiria a les 18h de la tarda, donant un marge de 30’’ pel següent i així successivament fins arribar al participant amb el dorsal 42, que seria la corredora del Borges Trail, la última en endinsar-se.

Feia calor. El recorregut començaria amb una baixada, de la qual més valdria no abusar massa per si un cas, tot i que a l’ hora de sortir les planificacions no sempre predominen. S’ acabaria al arribar a una riera seca on tot seguit es trobarien amb una primera pujada bastant accentuada. La Bibiana va ser aqui on va decidir el ritme que intentaria, amb èxit, no deixar fins arribar dalt de tot. Acabada aquesta, continuaria amb un corriol gens regalat on  alguns dels corredors optarien per fer caminant  i recuperar. La Bibiana, apretant les dents, va continuar amb el seu ritmet. Els/les  rivals  serien, al igual que tota la gent que esperava veure’ t passar, animadors quan anaven baixant, molt d’ agraïr, bonic gest…

Va arribar a l’ avantcim, hora de grimpar. Tot seguit, 200 metres que la portarien a conquistar el cim i on deixaria el ritmet per començar a correr disposada a deixar’s-ho tot allà dalt. Va baixar amb una totalment inesperada 1ª posició i 23ena de la general.

Tant organització com voluntaris un 10. Per finalitzar botifarrada, música en directe i un tracte personal com si estiguessis a casa, això en tot moment. I una quantitat i qualitat de premis com mai ho havia vist fins ara, increïble, moltes gràcies.

 Els guanyadors absoluts van ser:

1er Manuel Torres- Esportiu Penedès 00:10:20

2on Jordi Gomez- Esportiu Penedès 00:11:24

3er Llull Casanova- C.E.P.  00:11:33

En categoria femenina:

1a Bibiana Vico- AAEET Borges Trail 00:14:45

2a Eli Amat- Esportiu Penedès 00:14:57

3a Laura Marquez 00:15:41
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute