QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 4 d’agost del 2010

BORGES TRAIL SEGUEIX SUMANT VICTÒRIES

L´atleta del Borges Trail, Xavi Prim, s´enduia la victòria aquest passat dissabte a la primera edició de la duatló “Els Termes” de Vilallonga del Camp.
A dos quarts de sis de la tarda es donava la sortida de la cursa a la plaça major de Vilallonga del Camp. Amb moltíssims corredors d’arreu, expectants del traçat per aquesta primera edició de la competició.

El recorregut constava de 4000 mts. el primer tram a peu, 21500 mts. el tram de BTT i 3000 mts.l'últim tram a peu.

A primera fila i bon coneixedor d’aquest tipus de proves, es va situar el Xavi, amb molta ambició després d’haver superat una important lesió que l’ha tingut apartat durant un temps del seu més alt nivell.

De seguida es formaria un grupet al capdavant sempre encapçalat pel Marcel.lí Grimau del Facvac i en Xavi del BORGES TRAIL, que arribaven junts a la primera transició.

El del Facvac feia uns primers quiòmetres amb la bici a un ritme molt fort marxant en solitari tot i que Xavi el matindria sempre a vista.

En l´ultima part del circuit que era una mica més tècnic el Xavi aconseguia no solsament agafar la roda del Marcel.lí sinó despenjar-lo per entrar al box amb uns segons d´avantatge que ja li servirien per fer el segon tram a peu amb certa comoditat, entrant a meta com a guanyador de la prova amb un temps d´1 hora 19 minuts.

Al final el top 5 va quedar així:

1. XAVI PRIM BORGES TRAIL 1:19'13.02

2. MARCEL•LÍ GRIMAU FACVAC TRIATLÓ 1:19'43.81

3. JORDI NOLLA CERAP RIUDOMS 1:20'01.30

4. IVAN BONET IND. 1:20'15.71

5. RAUL RAMIREZ CC SECUITENC 1:20'33.74

Més info i classificacions a:

http://www.tretzesports.com/duatlovilallonga/index.html
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute