QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimecres, 2 de març del 2016

Pilar Rus al Campionat de Catalunya Absolut de Duatló Olímpic

Aquest cap de setmana Rubí ha celebrat el seu 4t Duatló Olímpic. La prova, organitzada pel Club Natació Rubí amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Federació Catalana de Triatló, ha estat un èxit de participació amb gairebé 500 atletes inscrits. Enguany, i com a principal novetat, la prova ha albergat el Campionat de Catalunya Absolut,
La Pilar Rus representant del nostre equip Borges Trail, que va competir a la prova.
A les 9h donaven tret de sortida i per endavant un circuit exigent de 10 quilòmetres de carrera a peu, el segon tram, 40 quilòmetres en bici carretera i els últims 5 quilòmetres de carrera a peu.

La Pilar que ha estat fora de lloc i mirant de lluny als objectius del mes de març, sortia a competir ficant a prova la farsa alarma d’una fissura fibril-lar al bessó amb un final mes positiu segons les proves, resultat d’una contractura i estrés, sobrecàrrega bessó dret, rendir-nos no es una opció, així mateix la Pilar va sortir a ritme progressiu mirant el grup davanter de prop arribant a la T1 a mig segons de les tres primeres noies amb un temps de 40’15’’ dels primers 10 quilòmetres, enfilant cap a la bici i  fent la transició lo més ràpid possible a pels 40km, circuit mulla’t perill alt i el dolor intens de la cama al pedalar la Pilar va intentar gaudir de la carrera anant a ritme, perdent posicions i acabant el cinc últims quilòmetres de la carrera a peu amb una 7ª posició i 1ª Campiona Catalunya Veterana de Duatló de carretera, punt de reflexió per la Pilar veien els pròxim objectiu mes positivament , per anar al Campionat d’Espanya de Duatló de Llarga distancia el pròxim mes de març.

Web competicions:

web de resultats:

Núria Gil, 4a en el Campionat de Catalunya de Raquetes de neu a Err-Puigmal sota unes condicions extremes

Aquest passat diumenge  28 de febrer, es va celebrar el Campionat de Catalunya de raquetes de neu coincidint amb la 3a prova de la Copa Catalana.

La cursa es va desenvolupar sota unes coindicions climatològiques exepcionals, degut a la forta nevada de la nit anterior i del mateix dia. Això va fer que la carrera fos molt dura, juntament amb el llarg recorregut de 10kms amb neu verge fet que s'havia d'anar obrint traça durant molts punts del recorregut.

Borges Trail i va ser present amb la presència de la Núria Gil, que des d'un principi va sortir a fer la seva cursa provar-se després de la lesió, fet que va sortir conservadora des del principi però sempre mantenint un bon ritme de carrera i posició en què finalment va aconseguir la quarta posició, darrera de Rosa Valls i Ragna Debats, les dues de la selecció Catalana, i de Laia Cuevas.

En categoria masculina el guanyador va ser Jordi Uró, seguit de Just Sociats i d'Eduard Hernández.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute