QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 24 de juliol del 2013

TARRAGONA SPRINT RAID

Aquest passat dissabte dia vint de juliol es va disputar a Tarragona una de les proves puntuables per la copa catalana de raids d'aventura, el TGN SPRINT RAID. Aquesta prova multidisciplina combinaba trams de btt, cursa a peu, kaiac de mar, escalada, rogaine,tir amb arc,coastering i rappel.
A dos quarts de dues del migdia es donava la sortida sota una intenssísima calor que va ser la protagonista tota la jornada, fent que tots els equip regulessin molt acuradament les seves forces a l'hora de traçar les seves estratègies.
L'equip representant del BORGES TRAIL AAEET format pel Toni Julbe i en Xavi Prim va estar a l'alçada de les circumstàncies en tot moment i ja en el primer sector d'orientació a peu marcaven un dels millors parcials. Després d'alguns problemes mecànics en un dels sectors de btt, els nostres varen  haver de variar l'estratègia de cursa triant molt acuradament l'itinerari a seguir per tal de fer la màxima puntuació en el minim temps posible sense correr el risc de penalitzacions.
Així doncs i ja al capvespre i amb quasi vuit hores de cursa creuavent la linea de meta en tercera posició per darrere dels corredors del CATRAID TRANGOWORLD segons, i els guanyadors de la cursa, L' ILLA DE RODES RAID TEAM.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute