divendres, 18 de novembre del 2016

Aleix Solé puja al podí en el Trail Les Ermites (Ulldemolins) i Salva Martí aconsegueix una 8ena posició que el fa guanyador del Circuit Trail Series Curses Curtes

El passat diumenge 13 de novembre és va realitzar el Trail Les Ermites, a la població d’Ulldemolins, essent l’última prova puntuable pel Circuit Trail Series Costa Daurada.

La prova estava formada per dos recorreguts, el llarg de 22,5km i 910d+ i  el curt de 11,6km i 560d+, on gairebé 300 participants prendrien part en alguna les dues distàncies. Entre ells, dos representants del Borges Trail, l’Aleix Solé, que en les acaballes de la temporada faria una última cursa i en Salva Martí, obligat a realitzar la cursa per tenir opcions de cara a la classificació general del Circuit Trail Series Costa Daurada, on tenia forces possibilitats de acabar sent-ne el guanyador, tots dos realitzarien la cursa curta.

Per la seva part, l’Aleix va fer una bona cursa de menys a més acabant la cursa en una meritòria tercera posició, el Salva, que no va tenir el seu millor dia, va aconseguir arribar a meta en 8ena posició, suficient com per proclamar-se campió absolut del Circuit.

Salvador Martí:

Última prova del Circuit Trail Series Costa Daurada i el Salva tenia moltes garanties de acabar sent el guanyador del circuit, ja que independentment del que fessin els seus rivals en la cursa, amb una 6ena posició en general li donava el triomf en el circuit, tot i així, havia d’acabar la cursa i vigilar els seus rivals. La sortida va ser força ràpida, massa i tot, i fa els primers quilòmetres de cursa amb el seu company d’equip Aleix Solé, on les sensacions ja no eren bones, i a l’arribar a la pujada forta de cursa on és realitzava gran part del desnivell positiu, les cames no van respondre i és va quedar enrere i superat per tres corredors més, fet que feia que quant arribes al final de la pujada és trobes en 8ena posició. En aquest moment, i sàpiguen que els seus rivals directes en el circuit estaven per darrera seu, va decidir conservar la posició i no arriscar més del necessari. Finalment entra 8e a línia de meta i aconsegueix finalitzar el Circuit  Trail Series Costa Daurda de Curses Curtes en primera posició.

Aleix Solé:

A les 10:15 es donava el tret de sortida, tot rodejat de bon ambient i amb un circuit d’11kms per endavant recorrent el Montsant, preciós.
Sortida polvorant, per variar jejeje. Em posiciono juntament amb el Salva, company del BorgesTrail, amb la 4rta i 5ena posició respectivament. Fins el km4 la cursa transcorria per una pista ample que permetia corre molt ràpid. A partir d’aquí començava la cursa de veritat, la pujada a la Serra Major on és aquí on atrapo al 3er classificat i el paso.
Km6,5 aprox. finalitza la pujada. Arribo amb 3era posició i em diuen que tinc el 2n a 1min. Ara tocaven 2kms de sender tot planejant per la Serra Major, tota l’estona avançant corredors de la cursa llarga però insuficient per agafar al 2n classificat.
Km 9 iniciem el descens. Baixada de les que a mi m’agraden, sender però corredor. Últim esforç fins a meta i finalitzo la cursa amb 1 hora 1min i entrant amb 3era posició absoluta i 1era júnior.