QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 28 d’agost del 2013

SEMI- NOCTURNA COLLDEJOU


                   
Formant part del circuit “ Trail Series Costa Dorada ”, el passat Dissabte 24 els organitzadors del Naturetime Events ens van oferir a peu de La Mola  l’ inici de una de les curses que ho formen.

El tret de sortida va ser a les 19h. Hi havien dos recorreguts, 10qm 590+ i 21qm 1.200+. En total 129 participants.
Els més valents haurien de portar una llum frontal per si un cas, el dia tampoc estava gaire clar  tampoci la boira havia fet acte de presència les hores prèvies.

A la sortida del poble es va formar un grup capdavanter de 5 corredors, encapçalat per l'Arturo Neriz del Trail Tarraco tirant fort de la cursa. A partir del km 0 el recorregut anava pujant sense parar, i un cop transcorreguts un parell de km es va estirar el grup capdavanter amb Sahuquillo, Aleix Toda, Toni Calderón i Raúl Ramirez. 
La pujada es va fer dura, i és que a cada dues passes que s'avançava se'n reculava una degut a les pedres soltes i una pendent animal.
Un cop coronada la Mola, va començar una baixada frenètica en que Sahuquillo va aprofitar per agafar 50'' d'avantatge, seguit per Toda i Calderón força junts. A partir del coll del Guix, punt on es separaven la cursa curta i la llarga, es seguia per una pisa ample que permetia anar a un bon ritme fins a la pujada al Cavall Bernat, en la que Toda va apretar per separar-se de Calderón i acostar-se a a Sahuquillo. 
Però les bones sensacions es van acabar per l'Aleix per donar lloc a un fort dolor d'estomac a més de perdre's un parell de vegades i en Toni va passar-lo abans d'arribar al poble de Llaveria. 
Finalment aquest grup capdavanter encara s'estiraria més i sense cap altre canvi de posició fins a la meta, arribant Aleix just per no haver d'encendre el frontal. 




La Bibiana va optar per provar amb la de 10qm, faria un test. En principi creia que seria una cursa més corredora, sense la verticalitat que suposa arribar dalt la Mola, però de seguida es va adonar del recorregut que li deparava la resta del temps i va canviar una mica l’ aptitud. Pujant pels senderons es va trobar força bè, amb la  apretada de dents de rigor a l’ hora de grimpar,com era d’ esperar. Mentrestant veia com l’ avançaven tres corredores, va coronar amb una cinquena posicó que milloraria al pas del descens volant com li agrada fins a fer-se amb una segona general. Pel camí el peu dret que estava mandròs se li va adormir perquè les rodes no van ser les adequades per aquell dia, un parell d’ aturades, quatre cops de peu i au!


Una petita caiguda va intentar fer-li perdre xispa tambè, però res de res.
Un recorregut que fa per segon cop i que li agrada molt, dura pujada i “al loro” a l’ hora de baixar.


Les classsificacions generals en els 21qm són:

Xavier Sahuquillo Falcó    C.A.BORGES 1:51:20
Toni Calderón Guillén       Evasion Running Reus 1:55:54
Aleix Toda Mas                 Borges Trail 2 Senior 1:59:41

Sandra Gabarró Barnés      PRADES O2   2:44:25
Mònica Boquera Mestre    RUNNIG PEACE WORLD  2:54:59

Cursa 10qm:

Raul Ramirez Roldan         Cambrils Club Triatlo       00:55:25
Arturo Neriz Bellido          C.E. TRAIL TARRACO   00:56:24
Aleix Pla Rofes                  Vandellòs                           01:00:30

Edurne Zazpe Perez de Ziriza                 Madteam       01:15:42
Bibiana Vico Galcerà            Borges Trail-AAEET      01:18:48
Esther Rodríguez Méndez                                              01:19:24
 

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute