QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 9 de juny del 2010

XXI CURSA DE MUNTANYA D’ALPENS

El passat 6 de juny va disputar-se la vuitena cursa puntuable per II Lliga catalana de curses de muntanya a Alpens (Lluçanès).

A les 08:30h va donar-se el tret de sortida amb més de 300 corredors disposats a gaudir d’un recorregut força agradable i corredor, que ens permetia gaudir d’unes bones panoràmiques de la comarca del Lluçanès i dels Pirineus Orientals.

Els 26,5km i 1060 D + que tenia la cursa, transcorrien per corriols i pistes forestals, els quals passaven per frondosos boscos de pinedes i fagedes.

El traçat del circuit no era massa exigent cosa que el feia una cursa molt ràpida i trencacames, degut a les nombroses pujades i baixades que tenia, els primers van fer-lo en unes dues hores.

El representant de l’equip Borges Trail, com ja és habitual en aquest circuit, fou en Ramon Barceló, que tot i no tenir un bon dia va acabar el 21è de la general i 4art en la categoria de veterans amb un temps de 2h22’.

La resta de resultats es podran consultar a: http://www.cursa3comarques.cat/

XIV MARXA REUS – PRADES – REUS

Diumenge dia 6 de juny es va celebrar la XIV Marxa Reus-Prades-Reus, de 56 km i 3000 m de desnivell.

Nou-centes persones hi van prendre part. D’entre ells, el Joan Iniesta del BORGES TRAIL, hi va ser present.

Es va donar el tret de sortida a les 6:30 del matí, sota una pluja intensa i amb moltes descàrregues elèctriques. Just arribar al Coll de la Batalla, el cel es va posar de part dels marxadors.

El camí va seguir enfilant-se en direcció La Font del Roure (km 14).

En el quilòmetre 16 es va culminar el punt més alt de la marxa, la cruïlla de Mont-ral (980m). A partir d’aquí va acabar la llarga pujada que va començar en sortir de Reus.

El terreny va ser més planer, tot passant per la Creu Trencada, fins arribar a Prades (km 26). Llavors va començar una altra forta pujada, passant per la Febró, fins arribar a la carretera de La Musara (km 35). Passat aquest punt un fort descens , passant per Vilaplana, Aleixar (km 45) i a partir d’aquí incrementant el ritme per arribar a Reus amb un temps de 8 hores i 5 minuts.

Joan Iniesta suma així 9 punts més per la general, mantenint-se en tercera posició.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute