QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 9 de juliol del 2012

Borges Trail, present als SKYGAMES



El passat 29 de juny es donava a Taüll el tret de sortida als Skygames. Una cita internacional que només es repateix cada 4 anys i que esdevenen el Campionat del Món de Sky Running. 25 països de 8 continents  i són presents amb l’aportació total de més de 1000 corredors. Els millor atletes d’arreu participen al certamen composat per 6 proves puntuables. L’Alta Ribagorça és el paratge on s’està desenvolupat la cita atlètica al llarg de dos caps de setmana.
La representació del primer cap de setmana, per part de l’equip Borges Trail, va anar a càrrec de Carles Martí que va pendre sortida en les dues proves de la jornada de Dissabte.
En primera instància es va realitzar el Vertical Kilometer a la localitat de Barruera. La prova, consistent en una cursa de 3 km amb un desnivell positiu acumulat de 1000 metres, va comptar amb la participació dels millors especialistes en aquesta modalitat. Destacar reconeguts atletes com Agustí Roc, Raúl García i Luis Albert Hernando, entre d’altres. Darrera als participants OPEN sortien la resta de comitiva que complementavem la carrera.   Subratllar també el nivell femení que van començar el Vertical Kilometer 10 minuts abans.
Carles Martí, doncs, va empendre la sortida en una posició còmode tot i que el circuit començava estret. La calor dels primers metres ofegava als participants que a mesura que s’acumulava desnivell s’anava fent més soportable. Poc a poc va remontar posicions aocnseguint trobar el seu ritme per tal d’acabar entre els 50 primers classificats amb un temps final de 47 min 20 segons.  Una bona marca tenint en compte el handicap que va suposar sortir més enderrerit. Del que un desitjaria. Agustí Roc, intractable en aquesta modalitat de curses, va culminar la prva amb un temps final de 35 minuts 51 segons.  Campió del món de l’especialitat amb 41 anys, tot una fita.
CLASSIFICACIÓ HOMES
1.- ROC,Agusti               00:35:51         
2.- GARCIA,Raul           00:36:10      
3.- GOLINELLI,Nicola 00:36:16      
48.- Carles Martí          00:47:20     

CLASSIFICACIÓ DONES
KORTAZAR,Oihana          00:43:59         
ORGUE,Laura              00:44:29      
MIRO,Mireia              00:44:49      

Per altra banda i ja a la tarda començava la segona prova del dia. Probablement la més espectacuar de cara al públic present, consistent en una carrera de 200 metres de llargada amb un desnivell acumulat de 100 metres –Sky Speed-. El format, surten 4 corredors a la vegada , és, juntament amb la poca distància recorreguda, dos elements bàsics per entendre la gran afluència de gent que es dona cita al llarg de tot els circuit, essent els metres abans de meta un punt de gran expectació i ànims per tots els valents participants. L’Sky Spedd disputat al Pla de la Ermita va comptar novament amb Carles Martí de l’equip Borges Trail. L’atleta de casa no va poder fer res per entrar entre els 20 millors temps i, per tant, no va poder accedir a les tandes finals. Novament destacar la gran participació d’atletes internacionals de renom.  En Categoría masculina es va imposar el francès Didier Zago per davant de Jesús de la Morena que pren el testimoni de Just Sociats, campió fa quatre anys, i que la seva quarta posició a l’edició d’engunay dóna a entendre l’augment de la competitivitat de la prova. 

CLASSIFICACIÓ HOMES
1.                ZAGO,Didier
2.                DE LA MORENA,Jesus
3.                HERNANDO,Luis albert
4.              SOCIATS,Just
5.               PARÉS,Rafael
6.              RIBA,Enric

CLASSIFICACIÓ DONES
1.                  CARDONE,Debora 
2.                  KORTAZAR,Oihana 
3.                  LEAL,Silvia 
4.                XANDRI,Alba 
5.                 ORTEGA,Vanesa 

Recordar que aquest cap de setmana continuen els Sky Games a més de diferents activitats lúdiques que es desenvolupen al llarg de la setmana.  Felicitar a l’organització per molts motius. Per la professionalitat amb la que es treballa i per la qualitat i quantitat d’esportistes i personal adjunt que es donen cita a un esdeveniment que només es repeteix cada 4 anys. Finalment comunicar que la Conca de Barberà també va ser representada per dos atletes més: Joan Cartanyà de l’equip Llop Aventura i de Jordi Pijuan de la formació del AE Blancafort.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute