QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 19 de juliol del 2011

Crònica ultra trail andorra

El passat divendres dia 15 a les 11 de la nit aproximadament 500 corredors estaven a la sortida de l’Ultra trail d’andorra,disposats a realitzar els 112 quilòmetres, la mítica (9800 metres de desnivell positiu), o els 103 quilòmetres, la iniciàtica ( 6800 metres de desnivell positiu), i entre ells el Carles del BORGES TRAIL, disposat a completar la ultra iniciàtica per tal de realitzar un bon entrenament de cara a l’ultra UTMB.
El començament va ser força suau ja que amb tants quilòmetres si no es regulen les forces al final s’acaba pagant. Amb l’espectacularitat de veure més tants frontals pujant, la primera pujada fins al pic del Clot del cavall en Carles va començar a agafar un bon ritme i amb poc més d’una hora i mitja ja feia cim, i després d’una baixada tot i que bastant tècnica es va fer ràpida, arribada al primer avituallament( refugi pla del estany), i agafar energies abans d’afrontar la pujada a la Portella Sanfons(900metres de desnivell amb 5 quilòmetres),tot i que a mitja pujada per tal de recuperar més energies hi havia un altre avituallament(refugi del comapedrosa) on va arribar després de 3hores 47 minuts de cursa, seguidament continua la pujada a la Portella de Sanfons i ja baixada fins a Caldea, on arribar ja qual el sol començava a treure el cap( les 07:12am), i després d’una parada de més de mitja hora, on aprofitar per esmorzar i canviar-se de roba, va començar a afrontar la pujada més llarga de 14 quilòmetres amb un desnivell de més de 1800 metres, que tot i la duresa amb les piles carregades no es va fer tant llarga. A partir d’aquest punt els quilòmetres ja començaven a pesar però tot i això les ganes d’acabar seguien intactes.Després d’alguna baixada i pujada més a les tres de la tarda arribada a la vall D’Incles, on també agafar energies per tal d’afrontar l’últim tram( quilòmetre 75), tot i que encara faltaven dos llargues pujades les ganes d’arribar podien més que el cansament acumulat.Penultima, pujada a la Cresta de la cabana sorda i apartir d’allí, i ja veien l’última pujada, baixada cap el penúltim avituallament cap al refugi de coms d’en Jan on havent carregat energies, afrontaria l’última pujada amb moltes ganes, ja que la meta ja quedava molt aprop. Arribada al punt més al de l’última pujada(collada dels Meners), i apartir d’aquí 19 quilòmetres, on ja les cames ja flaquejaven però amb la meta al cap en tot moment. Els últims 6 quilòmetres de pista les cames van tornar a reaccionar i després de 22 hores i 09 minuts amb la 22ª posició, arribada a meta amb una alegria indescriptible, ja que la duresa de la prova be s’ho valia.
Personalment vull agrair a l’organització per la fantàstica senyalització i als voluntaris on als avituallaments et tractaven quasi bé com a un rei. També volia agrair a L’Albert, la seva companyia en els “primers” 80 quilòmetres, tot i que ell en la última baixada va fer un descens terrible, on va poder recuperar algunes posicions, i jo tot intentar seguir-lo vaig ser més conservador perque els meus quàdriceps ja no estaven per tirar coets, i vaig anar molt conservador.Gràcies també a tots/es pel suport rebut durant tota la cursa.
Més informació:
http://www.andorraultratrail.com/
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute