QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 7 de juliol del 2015

Borges Trail fa podi a la Seminocturna de Riudecols

Aquest passat dissabte, es va disputar la rapidíssima cursa Seminocturna a Riudecols, prova puntuable dins el Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp, organitzada per TRETZESPORTS.
En aquesta ocasió va anar a provar sort en Tavi Fossas, únic representant del Borges Trail – AAEET Valls, que després d’un llarg període fent només maratons, es tornava a incorporar a les curses “curtes” de la província.

La sortida com no, va ser de llampec tot planejant pel riu, on cada cop anava enfilant-se més el desnivell. Entre la pols, i la creixent pujada, es van començar a succeir les primeres baixes del grupet capdavanter, però a poc més d’un kilòmetre de la sortida, el primer corredor, en Juli Vilches, ja no es veia.

Poc a poc, la pista s’anava fent més i més dreta, i els corredors del davant s’anaven alternant les primeres posicions fins al punt de començar la pujada tècnica per pedres. Aquí, i sota la mirada del dron que els gravava, en JuanFran, el jove Aleix S, en D.Harrison, Xavi C, Javi Sánchez i en Tavi entre altres, van formar una pinya que es va estar disputant de la 2a a la 6a posició durant tota la cursa.

En aquesta primera pujada, en Javi i en Tavi anaven útims, però en canvi a la ràpida baixada pel senderó, aquest dos últims, van posar la directa i van baixar embalats tot adelantant al grupet i posar-se capdavanters. Un cop tornava a pujar per pista de forma sostinguda, en Tavi que anava segon –molt lluny del primer- va ser atrapat pel grupet encapçalat per en Harrison acompanyat de l’Aleix. 

Però a la següent baixada, el nostre corredor del Borges tornava a passar-los ràpidament, ja que notava que li frenaven el ritme de baixada, de manera que durant un bon tros de la cursa en Tavi va anar 2on. Ja al voltant del km 13, quan el camí tornava a planejar, l’alt ritme de la cursa, va començar a passar-li factura, i va ser així, com altre cop el mateix grup d’en Harrison tornaven a arrebassar-li la posició i li augmentaven distància. L’únic que va poder fer en Tavi, i gràcies als 2 km de pujades i baixades tècniques que els reservaven abans de l’arribada, va ser recuperar una posició per així, entrar 5è de la general molt satisfet per haver pogut aguantar el ràpid ritme que s’havia imposat.
I per acabar, una bona hidratació i avituallament d’arribada amb força síndria, botifarrada i piscineta.


Agraïr a Tretzesports la feina d’organitzar i amenitzar aquest tipus de curses que ajuden a dinamitzar el territori i a fer pinya entre els amants de la muntanya.
Per més info, classificacions i fotos: http://www.tretzesports.es/seminocturnariudecols/index.html

Evidentment agrair el suport als nostres espònsors: PH-Quirogel, Eassun, Bussetus Sport, Borges, Rendiment-Race, Mega-Plus i a l’equip BORGES TRAIL –AAEET Valls.








BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute