QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 15 de setembre del 2013

Nuri Fortuny i Biel Secall brillen al Duatló de la Pobla de Mafumet


Aquest cap de setmana es va disputar la tercera edició del Duatló de la Pobla de Mafumet. Els prop de dos-cents corredors (entre relleus i individuals) havien de completar un rapidíssim circuit de 5km run + 18 km BTT + 2,5 run. El fet de donar diverses voltes als dos circuits de run i btt el feia molt atractiu pel públic i s’hi va formar un gran ambient. La prova va estar perfectament organitzada pels companys de Runnig Solutions, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la gent de la Pobla.



 


                A la graella de sortida una bona colla de cracks de diverses disciplines, tant de triatló, com de running i bike. Entre ells en destacaven Xavi Rodríguex (CT Tarragona), Jesús Sànchez (Toni), Gerard Anton (Runners TGN), Víctor de Santos (Toni), Salva Gran (Cambrils CT),.... entre ells també hi havia dos components del Borges Trail-AAEET, la Nuri Fortuny i el Biel Secall, que segueixen amb el seu particular pla de recuperació de la forma. Aquest duatló era un nou entrenament de qualitat de cara a preparar noves curses.

                La sortida de la prova va ser rapidíssima des d’inici. Xavi Rodríguez imposava un fort ritme i ja es formaven els primers grupets, Biel Secall estava entre aquest grup capdavanter, això el va fer mantenir-se entre el top ten a la primera transició. En fèmines, Núria Ribalta començava a destacar, mentre que darrera seu la Nuri Fortuny tindria un gran frec a frec amb la Montse Martí fins al final.



 

                El tram de BTT era molt rodador, els ciclistes de ruta i els que anaven amb 29’’s  amb unes bones cames feien de les seves amb grans ritmes. En aquest tram hi comença a haver canvis al davant, Gerard Anton, que al matí s’havia fet un bon tute per muntanya en orientació, començava a treure el cap, després d’una sortida més conservadora. Biel Secall, acompanyat de la bona roda del Víctor de Santos mantenia posicions. La Nuri i la Montse mantenien una lluita molt sana on la vallenca es mostrava més força i recollia els fruits del treball amb la bici.



 



 

                El tram a peu canviaria poques coses i s’acabava imposant el gran Gerard Anton amb 1h06’13’’, seguit de Xavi Rodríguez a dotze segons i Jesús Sànchez a més d’un minut. Biel Secall finalment entraria en setena posició a quatre minuts, darrera de Víctor de Santos i s’imposava en categoria de veterans. En fèmines s’imposava la Núria Ribalta amb 1h16’55’’ i la lluita per la segona plaça es decantava per la Montse Martí a més de tres minuts, seguida de la Nuri Fortuny a un minut.








                Aquest duatló era un bon test per als nostres corredors i l’han superat amb èxit. Tot i ser massa ràpid pel seu estat de forma actual, els va servir per fer un bon entrenament de qualitat.
Resultats i fotos cursa a : http://www.duatlopoblamafumet.com/index.php
 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute