QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dijous, 21 de juliol del 2011

10k CAMARLES

Aquest passat dissabte tenia cursa a Camarles, la cursa es donava el tret de sortida a les 19h i a una temperatura de 33ºC i molta humitat, factors els quals no m'afavoreixen gens (calor+humitat=baix rendiment).
Marxem desde Tarragona amb el Ferran De Torres, un dels candidats per guanyar la cursa.
Només arriabar alli haviem quedat amb el Vicenç i la Judit Juncosa, també candidata als tres llocs de la categoria femenina.
Moltes cares conegudes i una d'ultima hora, Xavi Queralt, un guanayador de la mitja de Tarragona, un corredor excel.lent, que no estava a la llista i va apareixer la mateixa tarda, també Xavi Royo que gaudeix d'un gran moment de forma i l'amic Andorrà David Francome (atleta del FCB) que entrena de cursa en cursa.
La cursa amb un circuit urbà, trepitjant algun tram de cami i amb alguna lleugera pujada, es va iniciar amb una sortida rapidissima, jo em vaig aguantar fins al km5 amb el grupet del davant, em trobava comode al ritme que portavem, molt comode, estavem passant els dos primers km per sota de 3'25'' i arriban al km 5 amb menys de 18', va ser llavors com un petit error d'avituallament que portava somiant desde el km 3, em va fer defallir (l'avituallament estava amb una noia asseguda i amb gots, amb el qual em va ser impossible agafar un got), i perdre aixi distància, ritme i tot fins al km 8 aprox on ja veien que em faltava res vaig poder recuperar temps i acabar molt sencer.
Em va donar la sensació de no haver-ho donat tot, i guardar-me moltes forces, però degut a altres factors em van fer defallir, tot i aixi vaig poder acabar 5è i 2n sènior i conservar aquest lloc com un molt bon lloc.
Felicitar també a Ferran De Torres per la seva gran cursa, guanayant amb aurotritat, i també al company Xavi Royo demostrant el seu gran moment de forma, recordar que abans de sortir em va dir, ja se a qui seguir, a tú, ara li haure de dir jo a  la propera que el seguire jo.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute