dimecres, 15 de setembre del 2010

4ª CURSA DE MUNTANYA VIL·LA DE FALSET

Carles Martí es manté en el TOP TEN

El passat dia 11 de setembre més de 300 corredors van voler passar el matí de la diada de Catalunya corrent pels voltants de la capital de Priorat, on un dels nostres components del equip, també i va ser present.
A les 9 del matí, es va donar la sortida tant a la cursa llarga ( de 22kms i un desnivell de 775 metres positius) i també una cursa més curta de 13kms. Ja de bon principi uns grup d’uns 10 corredors entre els quals hi havia alguns dels nostres amics com en Toni Calderón, Toni Arbonés o Joan Rosich van trencar la carrera, encara que en Carles una mica més retardat tampoc deixava que el grup s’escapés massa, tot i que ben aviat ja van començar a enfilar cap a Sant Cristòfol, i després d’una curta baixada que els va dur fins al la carretera, un altre cop una petita pujada fins al camí de les Torres, on ja la cursa estava totalment trencada i on costava molt saber la posició ja que els corredors d’ambdues curses encara seguien junts.

No va se fins al quilòmetre 9 on les dues curses es separaven i on els corredors de la curta ja es dirigien cap a l’última pujada, mentre que els corredors de la llarga encara tenien un bon trenca-cames fins arribar a una última pujada curta però intensa, on fins i tot hi havia un tram final d’uns 20 metres de corda abans d’arribar al punt més alt de la cursa, anomenat el Grau de les Torres ( 600 metres), a partir d’aquí tranquil descens i últims quilòmetres de pista fins arribar al poble.

Tot i fer una sortida conservadora al final és va imposar el nostre amic Toni Arbonés, seguit per Ramon Curto i Toni Calderón, i al final el nostre company Carles va acabar en una meritòria 8ª posició tot i tenir un petit defalliment a mitja cursa. També lamentar la lesió del nostre amic Joan Rosich, en una de les baixades i quan ocupava posicions capdavanteres, desitjar-li una ràpida recuperació.
Felicitar a l’organització per fer les coses ben fetes en tot moment, en un circuit indicant i marcat a la perfecció.