QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 15 de març del 2016

Segona posició de la general de la Marta Batalla al Circuit Català de Curses per Muntanya

El Trail Vall d’Àger era la tercera cursa del Circuit Català de Curses per Muntanya d’aquest 2016 i allí es va desplaçar la Marta Batalla de Borges Trail disposada a fer un bon entrenament de cara a les curses de resistència que s’acosten. La cursa començava al càmping de la població d’Àger, als peus del Montsec. Alçant la vista ja es preveia que la pedra serà l’ingredient principal. 

Fins el km 20 es podia córrer bé per corriols, algun tram de pista i pujades accessibles. Arribat aquest punt i després de reposar forces a l’avituallament, arribava la pujada al Montsec per una canal amb un terreny pedregós que feia patinar enrere i amb desnivells del 50% en els últims trams. Superat l’ascens es corrien uns quilòmetres per la carena, aquest any coberta de neu, la qual cosa alentia i dificultava la cursa. Amb els peus xops i glaçats s’havia d’afrontar una baixada molt tècnica per la canal de Xurulla fins el quilòmetre 24, on arribava una de les baixades més espectaculars que la Marta ha fet mai amb trams de -45%, un terreny amb molta sorra i pedres petites que feien lliscar avall a tota velocitat fent difícil no perdre l’equilibri i deixant els turmells ben carregats. Després arribaven corriols pedregosos i amb moltes ziga-zagues que conduïen a una pista de terra ampla fins arribar al càmping. 

En aquest tram s’agraïa poder posar els peus plans per primera vegada després de quatre hores corrent.


La Marta va entrar en segona posició de la general amb un temps de 4 hores 19 minuts i primera de la categoria en una trail dura on s’ha de dosificar, amb un terreny tècnic i pedregós i uns desnivells de vertigen tan positius com negatius, No obstant, aquesta duresa es converteix en satisfacció per l’espectacularitat dels paratges. Destacar el bon marcatge en un terreny molt feréstec i els serveis al corredor abans i després de la cursa al càmping Vall d’Àger.






BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute