QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 10 de desembre del 2014

Caurem 5 vegades i ens n'aixecarem 6! En Ronald a la Marató de Castelló.

El passat diumenge 7 de desembre , en Ronald Fargas , va participar a la marató de Castelló de la Plana , amb el repte de millorar la seva marca actual en aquesta distància , que és de 2h54'.

A les 09:00h, es dóna la sortida, matí fred i ventós , i uns 3000 participants inicien aquesta prova.
El Ronald , amb el repte d'assolir 2h50-52' , marca al pas pel km10 40'12" , trobant-se molt còmode , rodant amb un grup d'uns deu corredors. Al següent pas per la mitja , marca 1h25' , molt animat per aquests parcials, segueix amb el grup, ara li toca apretar les dents, ja que és un tram ascendent i amb el vent de cara.

Al arribar aprox al km30, i amb un parcial de 2h04' tot se'n va a norris....una sobrecàrrega als cuadriceps i als isquios , fa que poc a poc hagi de baixar el ritme....però lluny de desanimar-se i abandonar , juntament amb el treball físic per aguantar , es mentalitza per arribar fins el final... aquesta gran prova té això!! 

El Ronald,entra finalment amb un temps de 3h14', lluny de l'objectiu inicial, però a vegades , i sobretot a la Marató , el resultat , ve donat per la suma de molts factors...Segurament que prèn nota del que va passar , i encararà amb més motivació els propers reptes , endavant i sempre endavant!!! Tot suma 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute