QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dilluns, 29 d’octubre del 2012

8ª Crono-pujada al Puig d’en Cama

El passat diumenge 28 d’octubre, es va celebra la 8a Crono-pujada al Puig d’en Cama a la localitat de la Selva del Camp. És tractava d’una cursa vertical de muntanya que s’organitzava dins els actes de la Fira Medieval de la Selva del Camp.
La prova consistia en realitzar la pujada al Puig d’en Cama, passant per l’Ermita de Sant Pere en el menor temps possible on els participants sortien d’un en un en intervals d’un minut de temps entre ells, a més a més, com a novetat, els participants que volguessin podien realitzar la “Crono-baixada”, on els atletes una vegada recuperades les forces podien realitzar la baixada fins a la Selva en forma també competitiva i cronometrada.
A les 9h30 del matí es donava sortida al primer dels participants, on es trobaven 4 representants del Borges Trail –AAEET Valls, la Bibiana Vico, Carles Martí, Xavi Prim i Salvador Martí, amb ganes de gaudir d’una bona matinal esportiva.

El primer borgeti en realitzar l’exigent pujada va ser el Carles, que fent una pujada força regular, va aconseguir arribar al cim del Puig d’en Cama en un molt bon temps de 28 minuts i 14 segons, que el col·locaven en una meritòria 8a posició en la classificació general final.
Seguidament va arribar el moment de la Bibiana, que va realitzar una cursa espectacular, on no tan sols va repetir la victòria de l’edició anterior, sinó que a més a més, després d’unes molt bones sensacions en la pujada, va aconseguir rebaixar el crono en 9minuts en relació a l’any anterior, aconseguint d’aquesta manera una gran victòria en categoria femenina amb un temps de 35 minuts i 50 segons. A més a més, la Bibiana no en tenia prou, i va decidir fer la crono-baixada, on també es va endur la victòria, amb una baixada molt ràpida on va realitzar un temps de 25minuts i 24segons.

El següent borgeti va ser el Salvador Martí, el qual va realitzar una primera part de la pujada a un ritme massa exigent cosa que va fer que a mig recorregut hagués de regular forces, tot i així va aconseguir acabar en 4a posició de la classificació general amb un temps de 27minuts i 35segons. El Salvador, igual que la Bibiana, un cop a dalt del Puig d’en Cama va decidir fer la baixada cronometrada, i sense gairebé descansar va realitzar la tornada cap a La Selva, on va aconseguir una meritòria segona posició final.

L’últim representant del Borges va ser el Xavi Prim, que després d’una llarga lesió que l’havia allunyat de les competicions durant gairebé tot l’any va decidir afrontar la cursa en forma de test i així donar per finalitzada la recuperació de la lesió. El Xavi, va realitzar una sortida a un ritme molt exigent que li passaria factura en la part final de la cursa, tot i així va realitzar un temps de 29minuts i 11segons que el col·locarien en 3era posició en la categoria de veterà masculí, i reafirmaria la tornada d’un gran competidor que de ben segur a partir d’ara ens donarà molt bones curses.

La victòria final de la Crono-Pujada en categoria masculina va ser per Albert Cantenys amb un temps de 26minuts i 6 segons i en la Crono-baixada, la victòria masculina va ser pel veterà David Garcia, amb un temps de 19minuts i 14segons. En categoria femenina, la nostra corredora Bibiana Vico es va endur la victòria tan en crono-pujada com en la crono-baixada, a més a més, de polveritzar el temps realitzar en l’anterior edició.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute