QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 20 d’octubre del 2010

XVII MARXASSA

Dissabte dia 16 d’octubre es va celebrar la 18ena marxa del Campionat de Caminades de Resistència, és a dir, la XVII Marxassa, de 66 km i 3200 m de desnivell.

Unes 600 persones estaven a les 7 del matí a St. Martí del Montseny, i com no, l’incombustible Joan Iniesta del BORGES TRAIL estava a la línia de sortida.

La marxa va ser de les més maques, ja que el fet de travessar el Montseny, oferia un traçat amb vistes meravelloses, boscos amb rierols plens d’agua i plens de bolets i castanyes. Es va passar per Sant Martí de Montnegre i el Santuari del Corredor per acabar a la platja de Mataró.

Joan Iniesta va arribar amb un temps de 12 hores, en companyia de l’Albert i la Tània que per cert, amb aquesta marxa culmina la conquesta de la Copa Catalana de Caminades de Resistència aconseguint els punts per guanyar-la. Moltes felicitats Tània!

Joan Iniesta no para, i per aconseguir el seu repte d’aconseguir la totalitat de marxes i fer la màxima puntuació li queden dos obstacles: el primer, la setmana vinent 19a Marxa Rasos de Peguera-Manresa de 80 km.

Ara mateix, està situat en primera posició i és líder en solitari, i amb la gens despreciable xifra de 1215 kms de marxa acumulats durant la temporda.

Més info a http://agrupe.blogspot.com/2010/09/la-marxassa-2010.html
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute