QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimecres, 20 d’octubre de 2010

2ª CURSA DE RIUDECANYES-CASTELL D’ESCORNALBOU

El passat diumenge dia 18 en Carles es va desplaçar fins a Riudecanyes per participar a la segona edició d’aquesta cursa que mica en mica va fent-se coneguda a la província.

A les 8.30 van sortir els caminadors, i a les 10 es donava el tret de sortida a la cursa de 17 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 619 metres ( això feia presagiar una cursa ràpida).

Tan bon punt va començar la cursa ja es veia que aquesta seria disputada per 2 atletes coneguts de la província, en Sergi Casas ( Llop aventura) i en Josep Antoni Gironès (Club atletisme Tarragona).

Després de donar el tomb al poble i començar a passar pel costat del pantà, els 2 corredors ja es van escapar, en Carles anava una mica més enrere i intentava seguir el ritme del grup perseguidor.

Tot i la rapidesa dels dos primers quilòmetres aviat va començar el tram de pujada on algun dels perseguidors va començar a notar la duresa del terreny, i on el Carles es sentia més còmode, fet que li va representar guanyar alguna posició.

Tot i això la majoria de la pujada la va fer en solitari, sense poder atrapar a ningú més, arribant al castell d’Escornalbou totalment sol només creuant-se amb algun dels corredors que ja baixava.

Després de fer la volta per dins del castell, s’encarava el tram més tècnic de la cursa, un sender d’uns dos quilòmetres que els portaria a tocar del poble de l’Argentera.

Tot i que algun atleta, es saltaria alguna de les cintes i arribaria al poble per error.

Després del sender una altra vegada 5 quilòmetres de pista ràpida fins arribar un altre cop al poble de Riudecanyes.
Tot i perdre’s dues vegades, en Sergi Casas va guanyar la cursa i a la vegada el premi per arribar al castell d’Escornalbou en primera posició.

En Carles tot i flaquejar una mica en els últims quilòmetres, va poder acabar en una meritòria 8ª posició.

Fantàstica organització, i després d’una cursa així res millor que un pa amb tomàquet amb llonganissa, per a tots el participants.

Més info a http://cursariudecanyes.ac77.net/
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute