QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 27 de juny del 2010

XXI MARXA MONTSERRAT – REUS

El passat dissabte dia 19 de juny es va celebrar la XII marxa de la Copa Catalana de Caminades de Resistència: la XXI Marxa Montserrat Reus de 112 km i 3000 m de desnivell i tot fer-ho en menys de 24 hores.

Joan Iniesta del Borges Trail, juntament amb 300 persones, estava a la línia de sortida a Collbató, on es va donar el tret de sortida a les 12 del migdia.

Es van dirigir cap Piera, on el terreny fins arribar a Santes Creus (km 63) seria per muntanya. A l’arribar a Santes Creus ja es feia fosc i van haver d’obrir el frontal. Aquesta última etapa, fins arribar a Reus seria el pitjor ja que tot va transcórrer per asfalt: Alió, Vallmoll, Vilallonga del Camp i Reus.

Joan Iniesta va arribar molt tocat dels peus i els 30 últims quilòmetres els va fer coix, però va arribar el 23è classificat amb 17 hores i 25 minuts, col•locant-se el segon classificat de la general amb 128 punts.

Dissabte dia 3, hi ha la pròxima marxa: XX Travessa Núria – Queralt. Si l’acabés ja tindria els punts necessaris per guanyar la XIII Copa Catalana de Caminades de Resistència.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute