QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 27 de juny del 2010

2ª COMBINADA DE PUJADES A ST. JOAN DE MONTBLANC



18ena PUJADA A L’ERMITA DE ST. JOAN A PEU

El passat dijous 24 de juny, coincidint amb la diada de Sant Joan, el Club Atlètic Montblanc organitzava la 18ena edició de la pujada a l’ermita de St. Joan de la Muntanya de Montblanc.

La cursa, amb inici a la plaça Major de Montblanc consisteix en arribar al Mirador que hi ha al capdamunt de l’ermita, tot seguint el camí de Montblanc a St. Miquel, passant per l’ermita de la Trinitat de l’Espluga de Francolí, pista de la Pena i sender final fins al mirador.

La pujada té uns 9’5 kms i 500 metres de desnivell acumulat positiu.

Puntualment a les 9 del matí els aproximadament 90 atletes van prendre la sortida. Des de l’inici, Sergi Casas (CA Montblanc) i Manuel Torres (CE Penedès) van agafar la iniciativa marcant un potentíssim ritme que els distanciaria ràpidament de la resta de corredors. Per darrera seu Josep Maria Pijuan del BORGES TRAIL, els seguiria de prop.

A més distància, un altre reduït grup, amb Abdul Jalal (FACVAC), Jorge de Andrés (CA Montblanc), Pere Miró (CA Montblanc) i Jordi Pàmies (BORGES TRAIL) intentaven donar-los caçera sense èxit, realitzant la seva particular disputa de posicions.

En el tram asfaltat de camí a la Trinitat, Jalal i Pàmies van superar a De Andrés, situant-se en 5a i 6ena posició per darrera de Miró, que va desmarcar-se en un terreny molt favorable per a ell. Per davant les posicions ja no variarien fins al final, amb Casas en primera posició, Torres segon i un fortíssim Pijuan completant el podi.

La cursa a peu puntua per la seva part també per la combinada de pujades a St, Joan, i Pàmies va obtenir el liderat provisional, seguit de Jordi Pijuan, germà del corredor del BORGES TRAIL, a 1 minut i mig, i de Joan Carles Rosselló. Tots expectants fins a la disputa de la pujada en BTT que es duria a terme el següent diumenge.

Per més informació, classificacions i fotos:

http://www.atletisme.cat/clubs/montblanc/

2ª PUJADA A L’ERMITA DE ST. JOAN EN BTT

El diumenge, es donava lloc la segona prova puntuable per a la combinada. En aquesta ocasió era la pujada a l’ermita de St. Joan amb bicicleta de muntanya. La gent del club BTT Montblanc havien preparat amb molt d’entusiasme la 2ª edició de la prova, veient que cada any creix el nombre d’adeptes que disputen les dues proves.

El recorregut, variava totalment de l’ascensió a peu, i amb una distància de 12 kms i 500 metres de desnivell positiu, consistia en realitzar un primer tomb pels camins del voltant de la població abans d’encarar la dura pujada per la pista de l’ermita, caracteritzada per tenir unes rampes considerables que permeten guanyar molt desnivell en poca distància.

Des de l’inici Juncosa i Garrido s’escapen en solitari per fer la seva cursa. La resta de “mortals” segueixen com poden el duríssim ritme.

Joan Carles Rosselló, coneixedor del terreny, i de que s’hi juga molt de cara a la combinada, surt amb molta força amb el grup perseguidor, que cada cop té menys components, i arriba a l’inici de les primeres rampes en 3a posició.

Per la seva banda, Pàmies, que defensa el liderat provisional, va avançant posicions fins arribar a l’alçada de Rosselló, arribant a superar-lo i realitzant la resta de recorregut en solitari a bon ritme, però sabent que per davant “el peix ja estava tot venut”. Finalment entra en 3era posició i es proclama vencedor de la “Combinada de Pujades a l’ermita de St.Joan 2010”.

Per davant seu, Juncosa guanya la pujada en BTT marcant el temps record de la prova, i per darrera seu Jordi Garrido arriba en segona posició.

Per la seva banda, Rebeca Triquell s’imposa en la categoria femenina, i Eva Higuera s’emporta el títol de la Combinada.

Per més informació, classificacions i fotos:

http://webfacil.tinet.cat/bttmontblanc

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute