QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dijous, 27 d’octubre de 2016

10km i Mitja Marató de Reus

El passat diumenge 23 d'octubre se va celebrar els 10km i la mitja marató de Reus, una prova en ruta.


A les 9'30h es va donar el tret de sortida i els corredors de Borges Trail que van ser presents ens expliquen la seva experiència:


Pilar Rus:


La Pilar a poc més d'un mes per finalitzar la seva temporada 2016 no es volia perdre una de les nostres curses de casa, participant a la Mitja Marató de Reus, així que l’objectiu era de gaudir del bon ambient i aprofitar per fer un bon entreno pel pròxim Duatló de Llarga Distància a Culla Copa d’Espanya,va sortir amb el grup capdavanter però amb ritme còmode, no coneixia ben be el circuit, un nou circuit amb dues voltes de deu quilòmetres per la ciutat, la Pilar va decidir ficar a provar el seu cos i intentar anar a millorar el seu temps de la mitja 1h25,58”, els primers  quilòmetres a ritme de 3’50, molt insegura per que tenia molt a prop a la Nuria Gil i la Yolanda Castillejo que feien els 10km, però va veure que les cames responen bé va intentant mantenir un ritme constant a les pujades dosificant amb calma per no pujar molt de pulsació i recuperant a les rectes infernals i dominant la carrera i sense extres i bon ritme, encara que al quilòmetre 18 les cames es queixaven, va veure que podria millora temps i l’últim quilòmetre a meta tot de pujada va treure totes les forces  entrant a meta amb un temps de 1h23’51’’ millor marca personal, seguit de l’Esther Ferré  Club d’ Atletisme Cervera amb un temps de 1h30’23’’ i tercera Paquita Giménez del Club Tenis Tarragona amb un temps de 1h36’29’’


Felicitar als voluntaris i a tota la gent de l’ organització : CE Tretze Atlètic Català, amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Reus Esport i Lleure, Tretzesports, Adidas i BBVA.

Resultats oficials:
pag.web:
 http://www.tretzesports.com/mitjadereus/ 


Núria Gil:
Per la seva part, la Núria comenta que des dels primers kms ja no es notava amb bones sensacions. Aquells primers kms, anava juntament amb Yolanda Castillejo tot i que al km 5, Yolanda començà a agafar metres sobre la Núria. Finalment, Yolanda Castillejo va creuar primera la línea de meta amb un tems de 39'01'', seguida de Núria Gil amb 39'51'' i Isabel Jimenez amb 44'30''.Mikel Besora:
Preparant la Behobia-San Sebastián, havia de rodar ràpid i va decidir anar als 10km de Reus, on a un ritme inicial de 3'10'' va marcar el seu ritme. Als 6km comença a equilibrar el ritme ja que una setmana de càrrega acumulant fatiga per l'objectiu no el deixa anar més ràpid.


Finalment, va fer els 10km a un ritme promig de 3'17'' vora els 33' en una 2º posició general (Nasser 1º i Luís García 3º). Un bon entrenament tancant una setmana força productiva amb 3 dies de qualitat i un total de 90/100km.


Ara durant 3 setmanes (el que queda per l'objectiu) toca afinar i baixar considerablement el volum d'entrenament progressivament.


L'equip de Borges Trail volem agraïr el suport dels nostres colaboradors:
Borges, Ph-Quirogel, Eassun Spain, Coreevo.
Sport Gym Tarragona.

0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute