dimarts, 21 d’abril del 2015

Núria Gil i lourdes Cayetano, domini absolut de la Vilabou 15,5K

Dins del marc de la Firaesport es disputa la Vilabou. És la quarta edició d'aquesta cursa de muntanya que se celebra a Vilanova d'Escornalbou i el seu entorn. Hi havia dues versions de circuit, un de 24 kms i +1136d i un altre de 15,5kms i +520d. La cursa era puntuable pel Circuit Trail Baix Camp. En un entorn fantàstic, amb unes grans vistes, els corredors van gaudir d'uns circuits molt atractius, ben indicats i una organització genial de tot l'event.

El nostre equip hi va ser present amb la Núria Gil, la Lourdes Cayetano i el Biel Secall. Pel que fa a la Núria Gil, tot i no estar al cent per cent, va opta per participar-hi per no perdre pistonada al Circuit Trail Baix Camp i anar consolidant el lideratge. La Lourdes s'hi va presentar am l'objectiu de fer un rodatge de qualitat sense massa quilometratge de cara als nous reptes de la Copa Catalana. Les acompanyaria el Biel Secall que tornava  una cursa de muntanya després d'un any, per anar agafant ritme.

La intenció va ser de bon inici anar els tres junts, controlant la categoria dones i així vaser. En els primers quilòmetres la corredora Meritxell Giménez aniria marcant un ritme més fort, fins que les corredores del Borges Trail van decidir posar-se davant, marxar i gaudir de la cursa en equip. Anaven tots tres, molt còmodes durant tota la cursa fins al final. Va ser un recorregut brillant, mb grans vistes i amb un molt bon ambient entre els corredors durant tot el recorregut.

Finalment, entraven els tres junts, primera seria la Núria Gil amb 1h29'12'', la Lourdes segona a un segon i la Meritxell Giménez feia tercera amb 1h33'03''. Per la seva part, el Biel entrava el 17è de la general amb el mateix temps que la Lourdes.

En homes la victòria va ser per Faris Nabil amb 1h15'56'', seguit de Xavier Cervelló amb 1h19'08'' i tercer el Marc Toda amb 1h19'19''.

En definitiva, una mostra de l'excel·lent estat de forma de les nostres corredores, que ecara tenen grans reptes aquesta temporada. El Biel, que retorna a la muntanya, tot i que li queda molt. Una gran jornada de trail, envoltats de molts amics i amb retrobaments, Jacob Salvadó, Juanfran Torres, Àlex Izquierdo, Toni Santiesteban, ......