QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 21 d’abril de 2015

Eloi Borràs s'emporta la 4a Mitja marató de muntanya de Mont-Ral, demostrant un gran estat de forma

El passat diumenge es va celebrar la 4a Mitja marató de muntanya de Mont-Ral. Una cursa molt bonica que transcorre per petits indrets de les muntanyes de Prades, tocant ja a la vesant de l´Alt Camp.
Eloi Borràs, que en prenia la sortida, amb molta calma, es va situar en 2a posició els primers quilòmetres, va ser un cop passada la roca foradada al quilòmetre 2, que va allargar la passa en baixada, i s´allunyava de Marc Guinjoan. Tot i perdés al quilòmetre 7 i haver de tornar a recuperar la 1a posició, l´Eloi es va saber imposar un ritme alegre que va poder mantenir fins a meta, i poder entrar en 1a posició amb un temps de 1h 58min, per davant de Marc Guinjoan 2on i Miquel Angel Vall 3er.

Un altre cop de moral positiu per seguir entrenant de cara a aquesta temporada.


0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute