QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 29 de juliol de 2014

Gran actuació de la Pilar Rus a la 37º Cursa de l’Espluga Francoli!

El passat  dissabte 26 de juliol a les 19hores més de 750 atletes van participar a la 37a Cursa Atlètica de l’Espluga Francolí dintre del calendari de la Federació Catalana d’atletisme i  la mes antiga de Catalunya, es tracta d’una prova de 15 quilòmetres prou dura degut a la distància, desnivell i també a les altes temperatures pròpies del mes de juliol.
També per primera vegada i com a novetat la cursa del 5 quilòmetres i que han sortit de forma paral.lela amb la de 15 quilòmetres.


La corredora del Borges Trail, Pilar Rus encara que la setmana no va ser un dels millors en tema de preparació ella sempre disposada de penjar-se un dorsal i motivada per donar guerra entre les fèmines.
A les19h es dona el tret de sortida primers quilòmetres una volta al poble, la nostra Borguettis surt capdavanter amb 5 nois intractables, la Pilar intenta no perdre de vista però vol ser intel-ligent i vol esperar fins al km5 i no trobar sorpreses i siguin noies de la curta, dosifica amb ritme constant, pas del km5  veu que les noies no han girat, ara comença la carrera,  la Pilar puja ritme fins atrapar a les tres noies capdavanter passant per monestir de poblet ningú baixa ritme això esta apunt de explotar veien com corren i la forta calor, els organitzadors via watchap van informant a meta del primers corredors sembla unes olímpiades!! espectacular informant al públic a meta.


Arriben a d’alt de tot semblava que no arribaria mai toca baixar, quin estil de corre que tenen les dues primeres una tècnica increïble que això les far volar a la baixada, Janeth Becerra vola en solitari fins a meta amb un temps de 1:00:52 el segon lloc es per l ’Angélica Esparza amb un temps de 1:01:54 i el tercer lloc gran lluita els dos últims km marcant  sentencia i la nostra Pilar que la forta calor la deixa sense mes   com a tercer lloc a la gran atleta Rosa espachs amb un temps de 1:02:57, deixant una espectacular actuació de la nostra Pilar Rus amb un temps de 1:03:01. I contenta pel  resultat i estar davant de grans atletes.
En categoria Masculina Pedro Javier Vega guanya en solitari amb un temps 51 minuts, lluny del record de 46:06 minuts, en segon lloc Guillem Fernández amb un temps de 52:31 minuts,  a molta distancia del primer classificat, i també del tercer, Ferran de Torres que ha fet la cursa amb 53:30 minuts


http://www.caesplugui.cat/cursa/
0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute