QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 29 de juliol de 2014

El BORGES TRAIL puja al podi en la primera edició del “ DUATLÓ VALLTER”

El passat 27 de Juliol es va realitzar a Setcases la primera edició d'una prova combinada entre la bicicleta en ruta i el trail d' alta muntanya. La Bibiana portava molt de temps buscant una experiència com aquesta no gaire habitual. Tres dies abans de la gran cita i sense pensar-s'ho dues vegades va fer l' inscripció i cap al Piri que hi falta gent!!


La part de ruta consistia es ascendir durant 12km un dels ports de 1a categoria amb més carisma de Catalunya. Molt exigent amb rampes de fins al 14% i un desnivell positiu de 1.000m que finalitzaria amb 7 corbes de paella que precedeixen la coronació del port.

La transició es realitzaria a Vallter 2000 (2.100m), a partir d' aquí s' afrontaria a 10km igual d' espectaculars per la seva bellessa que per la exigència del terreny tècnic i dels desnivells tant positiu com negatiu ( un total de 1.800 aprox.). Els 198 corredors començarien amb una dura pujada fins la carena de Coll de Mantet (2409m), continuant cap al Pic de la Dona ( 2702m), un altra ascensió per coronar el Pic de Bastiments (2883m), Coll de la Marrana (2525m) i baixada ( d' aqueste de ronyons ) cap a Vallter de nou.

La prova es podia relitzar en modalitat individual, equip mixte o equip masculí o femení.
La corredora del Borges no tenia gaire clara la primera part, aquell port tenia pinta de que li faria apretar les dents degut a la falta de rodatge ambbici, i així va ser...va arribar en última posició a la transició, pel davan de l' ambulància es clar (…).
Al fer la transició no va patir l' impacte, més bé es trovava molt bé. Per fer la bici no havia escalfar i tambè ho va pagar, però pel trail ja anava a punt.
Ficar-se les sabatilles i poder encarar la primera ascensió sense dificultat avançant posicions la va motivar. No cal dir que també va apretar les dents més d' un cop, però ja era diferent, estava disfrutant moltíssim.
La cursa va ser gairebé d' autosuficiència, tansols van muntar avituallament a la transició per motius de normativa.

Durant la prova et podies trobar amb un munt de gent fen recorreguts que alhora t' animaven i fins i tot t' oferien aigua, que grans !
La Bibiana va finalitzar l' aventura amb 3:06 a les cames emportant-se una tercera posició general. La guanyadora va ser Raquel del Aguila 02:32 i en segona posició Anna Buxo 02:34
Els guanyadors absoluts van ser Pere Aurell 01:47, Genis Zapater 01:50 i Xavi Padros 01:55.


0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute