QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 27 de maig del 2014

Cursa de Muntanya de Capçanes

Aquest passat diumenge es va celebrar una nova edició de la cursa de Muntanya de Capçanes.
Una cursa amb un recorregut de 16Km, que transcòrrer pels paratges de la Serra de Llaberia.
L'integrant del Borges Trail, el Ronald Fargas, hi va pendre part. La sortida es va donar a les 09:30h., amb uns 160 participants.
Sortida bastant conservadora, amb un grup capdavanter format per sis corredors ,entre ells el Ronald.
Els primers tres quilòmetres, tram d'ascens,fins al coll de la Picossa, un tram que combina pista i sender, cosa que va fer que el grup és mantingués bastant unit.
Al descens, ja va ser diferent, aqui es vas trencar la cursa. Dos corredors marxen , el Jordi Garcia(AC77) i el Kai Langel(TrailTarraco) i els altres quatre es mantenen separats per poca distància fins el quilòmetre sis, aqui s'inicia el tram llarg d'ascens, que els ha de portar fins el coll Prim, ubicat al quilòmetre deu. En aquest tram, marxa un tercer corredor i el Ronald es queda amb els altres dos corredors,sabent que a la part final de l'ascens serà el moment d'apretar les dents.
I així ho fa, al darrer quilòmetre d'ascens , el Ronald deixa enrera als dos acompanyants d'ascens....i s'inicia els cinc quilòmetres de descens.
Aquest descens és per pista, motivant encara més al Ronald ,que va a la recerca del tercer classificat, ho aconsegueix quan queda un quilòmetre per arribar a Capçanes, i fent el darrer quilòmetre molt confiat i amb força, ja que sap que el quart classificat no el pot atrapar....finalment entra a l'arribada ,ubicada al celler de Capçanes, en tercer lloc, amb un temps final de 1h 09',a un minut del segon classificat.


Una cursa realitzada de menys a més per part del Ronald,i amb unes sensacions d'allò més bones!! 








diumenge, 25 de maig del 2014

Cursa de bombers voluntaris de Cornudella de Montsant

Aquest passat Diumenge 18-5-2014, s’han disputat dues proves puntuables pel circuit
TRAIL SERIES COSTA DORADA, en un marc incomparable de Cornudella del montsant, travessant poblacions com Siurana, el seu pantà i el riu amb gorgs.

En la CURSA CURTA, de 14km, hi ha participat en Miquel Besora i en Salva Martí, de l’equip.

Seguidament ens argumenten la seva vivèmcia:

EN MIKEL ENS EXPLICA:

Volia fer un test de cara d'aquí dos setmanes que faig el campionat d’Espanya de curses per muntanya hi ha veure que tal estan les cames, decideixo correr la cursa 14k 600+ per a veure com estic, veia que mitja marató era excesiu tenint en compte que en 14 dies corro la cursa mes important de la temporada y correré com promesa la distància de 32k i 2000+!
A les 9.30 passades es dona el tret de sortida, sortida còmoda i que en poc mes d'1 km. estic davant de tot amb un atleta del Borges Blanques... anem a un ritme de 3'45'' i veig que l'altre atleta va sobrepassat de pulsacions i decideixo apretar per posar-me davant i tirar la cursa ja que se solapa amb la cursa llarga.
A l'arribada a Siurana vaig primer, han passat uns 5k i queda baixada molt tècnica d'uns 3k.
Una vegada aquesta baixada, fico marxa a la pista forestal 3'30'' i per aquí vaig amb un ritme que pugui permetre apretar si ve algú per darrere. Al cap de poc hi ha una pujada i quan aquesta acaba ja tot es baixada cap al poble, aquí es bastant pla i rodador i en un encreuament em confonc de gir i  tiro a l'esquerra... i veig que per allà no es, menys mal que només hauré perdut un minutet. Torno enrere a tota velocitat per veure si ve algú i pensant que a pasat algú corro com si tingués algú al davant... finalment entro al poble últim km. a meta bastant ràpid a sortit a prop de 3'10''! bones sensacions i sobretot he disfrutat molt del paisatge! entro a meta en primera posició absoluta i un temps de 1h11'
Moltes gràcies a l'equip Borges Trail i col·laboradors.

EN SALVADOR ENS EXPLICA:
 
No arribava amb gaires bones sensacions a cursa a causa de unes molèsties estomacals i una petita lesió de genoll, tot i així va intentar sortit amb el grup de davant, fet que a partir del quilòmetre quatre comença a pagar car, ja que les sensacions no son gens bones i li costa mantenir un ritme còmode. A
més a més, en el quilòmetre 10 de cursa, s'equivoca en el recorregut
fent uns 750metres de més, i es sobrepassat per 3 corredors, dels quals pot recuperar dues posicions per entrar a meta en 4rta posición en 1h17’ i sumar uns punts vitals per la general del Trail Series de curses curtes.








En la CURSA LLARGA, de 22km, hi ha participat la Nuri Fortuny, en Octavi Fosses i en Marc Balañá, de l’equip.

LA NURI FORTUNY ENS EXPLICA:
 
Cursa sense masses variants, sortint i situant-se tercera ja en el primer quilòmetre i mantenint aquesta posició fins la primera baixada tècnica després del pas per Siurana on s'ha vist superada per una corredora. Un cop el camí ha tornat a tirar amunt remuntaria la posició per recuperà plaça de podi i mantenirla fins a final de cursa. La segona posició mai ha estat a l'abast ja que a partir del quilòmetre vuit la Cristina Fargas marxaria poc a poc i la Nuri quedaria en terra de ningú per anar passant quilòmetres en solitari fins arribar a Cornudella. Aquests últims fins a arribar al poble han passat factura i tot i no ser excesivament durs,han deixat entreveure la falta de quilometratge en les darreres setmanes d'entrenament.






EN OCTAVI FOSSES ENS EXPLICA:
 
No venia massa preparat i amb un principi de grip, esperava donar el millor de sí. La cursa ha anat força bé, però no ha aguantat el ritme tan alt que han imposat alguns corredors a la part final.


La primera part de la cursa, que era la part tècnica, anava fent grupet amb l'Arturo, adelantant a les baixades i aguantant el ritme a les pujades, sentint-se molt ben acompanyat. Però, a partir del km 11, un cop passat el gorg, s'han retrobat un grup de corredors que s'havien perdut, doncs algun indesitjable havia tret les cintes de prop d'1 km de sender. En aquest grup hi havia en Marc Balaña, amb el qual ha compartit un parell de kilòmetres, fins que la cursa canviava radicalment d'estil: molt rodadora i ràpida, doncs constava pràcticament de 8km de pista cara amunt. Fins aquí anava dins del 8 primers, però amb tants kilòmetres ràpids on calia tenir bon fons, en Tavi ha anat perdent ritme i ha estat adelantat fins a 8 vegades, per finalment entrar en 16a posició ben esgotat. Però tot i l'esgotament, en Tavi està satisfet, doncs muscularment no ha patit gens.
 
 
EN MARC BALAÑÁ ENS EXPLICA:
 
A un mes vista ja de l’ultra Costa Dorada, ja ben recuperat i entrenant be per alguna nova cursa llarga del mes que be, tenia ganes de posar-me un dorsal i apretar la maquinaria, ja que en curses llarges aixo no ens o permet i també es força divertit.
Se surt a tope com sempre…El primer sector de pistes ràpides hem permet posar-me dins els 10 primers, poc a poc anant avançant posicions quan es convertia en sendera picant amunt cap a Siurana, que avans arrivar m’ajunto una estona amb en Salva de l’equip, que no anava fi avui i el passo, me noto be i segueixo a ritme alt….Coronem Ciurana, baixada i baixada tècnica de sendera fins al riu, on hem dicen que vaig 3º ¡!!! No era pas la meva batalla aquesta, aquí es correr i jo soc un diesel (TDI va jeje).
Veig que m’atrapa en Toni Calderon per darrera que s’avia despistat baixant, hem passa i hem poso a roda, ell en curses curtes es molt mes ràpid, pero veig que puja bufant molt, ve cansat de la perduda, el passo i tiro jo tota la sendera amb 600d+ ¡!!, Fins i tot la fem petar una mica jeje, parlant dels corredors que van anar campionat ESP ultres aquest finde, etc....Pujem amb tot el gas donat, coronem a la pista i en Toni se m’escapa…Jo tampoc m’encanto i veig la 4ª posicio un molt bon lloc a mantenir…Després de tota la baixada pels GORGS, tècnica i guapísima, hem trobo en un sector sense cintes, que hem fa dubtar i tirar enrrere, perdent uns 2’ D’OR, on m’ajunto en un grup de 8 persones que baixava, decidim tirar igual i al final trobem les cintes….Algun se m’escapa, hi ha partir d’aquí, una mica desmoralitzat, hem dedico acabar dignement, amb una 9ª posició, i darrera de 5’ a menys de 2’ (aproximadamente els de la perduda….llastima).

Molt content de les bones sensacions, donant-me confiança, per a quan toca rodar ràpid en curses mes llargues….












dimarts, 13 de maig del 2014

VERTCAL QUIRI

 Celebrada el passat diumenge la primera cursa del circuit català de curses verticals amb la presència del corredor del Borges-Trail, Carles Martí, entre els més de 200 corredors participants.
  Amb un circuit curt però exigent de 4’5kms amb 850 metres de denivell positiu, el poble de Noves de Segre va donar el tret de sortida al circuit de curses verticals de la copa catalana de l’especialitat. A les 10:30 es dona el tret de sortida de les noies i deu minuts més tard als nois amb cares ben conegudes com Josep Quadrat, Jordi Marco, Enric Galocha,Salvi Fargas, Jan Margarit i també el sisé classificat de la primera cursa de la copa del món de verticals , celebrada tres dies abans a Gran Canaria, l’andorrà Ferran Teixidó, entre altres.

 En una sortida molt ràpida, pel mig del poble, com gairebé sempre protagonitzada pels juniors, en Carles no va poder agafar una massa bona posició, tot i això va ser previsor i de mica en mica va poder anar remuntant posicions, ja que a causa de la forta calor que queia sobre els corredors, molts van acabar pagant l’esforç de sortir massa ràpids. En les rampes més fortes del circuit amb una pendent del 35% va ser on va poder recuperar més posicions i després només li va caldre mantenir la posició en la resta del circuit per poder arribar amb una meritòria i soferta  19ª posició de la categoria.

 Tot i no poder fer un gran paper en la cursa en Carles espera fer més bons resultats en les properes curses.
 En categoria masculina s’imposà l’andorrà Ferran Teixidó davant d’una futura promesa de les curses de muntanya, en Jan Margarit, seguit en tercera posició d’en Pere Rullan.
Pel que fa a categoria femenina, s'imposà la corredora del mountain runners del Bergeda, Alba Xandri, seguida de la corredora del UEU, Roser Español i  tercera l’atleta del Matxacuca, Elisabet Bertran.
Per més informació:

http://www.circuitfer.cat/vertical-quiri



Vilaplana-La Mussara (La clàssica)

Aquest cap de setmana s'ha disputat la 8a pujada a La Mussara des de la població de Vilaplana, que es correspon a la cinquena prova puntuable pel Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp.
La cursa, molt ràpida, constava de 14,6km i uns 900m de desnivell positiu, i repetia circuit, doncs era exactament igual que els anys anteriors, convertint-se en una autèntica "clàssica" que permet als corredors habituals fer-se un test físic.








Daquesta manera, a les 9:00h. en punt es donava el tret de sortida als quasi 190 participants (entre corredors i caminants) que començarien pujant pel camí dels Garrigots, passant pel Mas de Patinya i enllaçant amb la pista dels Masos. Un cop aquí, planejaven una mica per tornar a girar pel senderó de baixada en direcció a Vilaplana, fins que enllaçaven amb la dura pujada de Campanilles i aquest amb el camí de les Airases, directes fins al poble abandonat de La Mussara. Així doncs, es pot endevinar que la pujada era molt més llarga de lhabitual, essent duns 8 km molt pronunciats. Un cop aquí, es feia quasi bé un km d'asfalt, fins que sagafava el camí de baixada de les Tosques directe fins a Vilaplana. Total 6,6 km de baixada molt dura i tècnica que posava a prova fins als més experimentats corredors de muntanya.

En aquesta ocasió hi havia fins a tres representants del BORGES TRAIL-AAET VALLS: Ronad Fargas, Núria Fortuny i Octavi Fossas, que ja havien participat en ocasions anteriors en estats de forma diferents.
Pel que fa a la cursa, va arrencar amb un ritme tranquil, no massa alt, per poc a poc anar incrementant la intensitat. A primera fila hi trobàvem amics i rivals com Toni Morlans, Javi Sanchez, Pol Vilà, Eugènia Fossas, entre d'altres.
Dins el poble, al capdavant hi anava un guia que mantenia els corredors a ratlla, però un cop es sortia i començava la forta pujada, en Gerard Anton va començar a despuntar, i deixava enrere el gruix de corredors. Poc a poc es va anar formant un grup, que serien els que posteriorment quedarien dins dels 5 primers. Darrere d'aquests en Tavi, en Ronald i en Javi formaven un grupet el qual s'anirien alternant les posicions. A la primera pujada, en Ronald liderava, tot estirant als altres dos. Un cop iniciaven la primera baixada tècnica cap a Vilaplana, en Javi, feia gala de la seva tècnica i passava al capdavant,  però, el liderat li duraria poc, doncs a mitja pujada de campanilles, en Tavi, empès per les bones sensacions, agafava el relleu del grupet, per no deixar-lo estar. Així, va anar agafant distància del Javi, no deixant d'accelerar en tota la baixada, i adelantant a un corredor del TRAIL Tarraco que a la pujada li portava un minut d'avantatge, fins que a poc d'entrar al poble, es va girar i en veure els seus rivals tan a prop, va entrar fent un gran esprint finiquitant les poques forces que li quedaven. Aquest any però, s'evidenciava la falta d'entrenament, doncs entrava amb més de dos minuts respecte la passada edició.

Pel que fa al Ronald, a la baixada va anar mantenint el ritme tot el que va poder i essent superat per algun que altre corredor, esperant però, els darrers quilòmetres, un tram una mica més rodador on intentaria recuperar terreny perdut.
A l'arribar en aquest darrer tram formigonat augmentava el ritme, però tot veient que li mancava una mica de terreny per atrapar al grupet que el precedia va mantenir el ritme tot esperant l'arribada de Vilaplana, entrant en quinzena posició.
Pel que fa a la Núria, sortida amb les primeres corredores situant-se en segona posició a l' inici de les primeres rampes dures. Tota la pujada va tenir a la Marta Batalla, cap de cursa, a vista uns segons per davant seu. A la primera baixada ja la va perdre de vista tot i que segons les diferències que li deia la gent no se li escapava massa.
Per darrere, la situació estava controlada i cap rival s'acostaria prou en tota la cursa com per preocupar a la Nuri.
La situació no va variar massa fins arribar a Vilaplana on la Nuri es va equivocar de carrer i va perdre un temps que afavoria a la Marta entar a meta amb més comoditat anxamplant el seu avantatge a quasi dos minuts sobre la Nuri.

D'aquesta manera, la Nuri entrava 2a de la classificació general, en Tavi entrava 6è de la general i 2n de la seva categoria, obtenint així un valuós espai al podi per categories i en Ronald ho feia en 15 posició.

Aquests magnífics resultats animen als nostres corredors del BOREGS TRAIL a encarar molt positivament les properes proves del circuit, constatat que la Nuri no pot deixar d'entrenar, en Tavi si fa bé la feina, pot optar a molt més, i en Ronald continua sumant experiència i tècnica a la muntanya. La propera prova,  es celebrarà a Riudecols el dissabte 5 de juliol i tindrà com a particularitat que serà semi-nocturna.

Pos.     Nom                                        Temps              Lloc Cat.
1          Gerard Anton                          1:18:09                1-M2
2          Javier Heras                             1:18:21                1-M3
3          Dirk Fumado                            1:22:27                2-M2
4          Pol Vilà                                      1:22:28                3-M2
5          Anabel Faris                             1:25:32                1-M1
6          Octavi Fossas                          1:26:26                2-M3
....
15        Ronald Fargas                          1:30:48                  M4
....
62        Marta Batalla                            1:46:13                 1-F4
67        Nuri Fortuny                             1:47:53                2-F4


Per a més info, classificacions i fotos, aquí teniu la web de la cursa:




dilluns, 12 de maig del 2014

Trekorientació Poblet

Prop tres-cents cinquanta orientadors és van donar cita el passat diumenge onze de maig a a l'edició d'enguany de la Trekorientació dels Boscos de Poblet.
Una vegada més l'empresa Drac Actiu va estar a l'alçada a l'hora de traçar els diferents recorreguts per cada una de les categories i va escollir molt acuradament els itineraris perque tots els participants coneguessin els racons més bonics dels boscos de Poblet.
Una lleugera pluja a primera hora del matí va fer que el terreny quedés en perfectes condicions per la pràctica de l'orientació.
Per part del BorgesTrail Xavi Prim va ser enguany l'únic representant a la prova corrent el circuit vermell.
Per completar la prova, els corredors havien de trobar trenta balisses repartides en  un itinerari d'uns vint-i- set quilòmetres i prop de mil tres-cents metres de desnivell positiu.
Aquest circuit de traçat lineal, sortia des del Celler Mas Foraster de Montblanc, amb un recorregut exigent però amb paisatges de gran bellesa sobre el Barranc de la Vall, el mas de la Pasquala, els plans de Sant Joan i les roques roges.
El final de tots els circuits estaba situat a les instalacions de Drac Actiu a l 'Espluga de Francolí.
El Xavi aconseguiria guanyar la prova amb un crono de tres hores i un minut, només un minut per dabant del corredor del Farra Orientació Eduard Garcia, un habitual en els podis d'aquests tipus de competicions. El tercer graó del podi va ser pel Josep M Nogués amb tres hores i cinquanta- cinc minuts. Pel que fa a les fèmines enguany no hi va haver representació en aquest circuit.

dilluns, 5 de maig del 2014

International Marathon Roses-Cap de Creus

El nostre atleta Mikel Besora ens explica amb paraules seves la experiència en la International Marathon Roses-Cap de Creus, cursa puntuable a la lliga Salomon mission x3, maig-juny-juliol.

A la fi de 2013 quan vaig veure aquesta lliga, em motivava molt, tenia ganes de fer en aquest 2014 alguna cosa " terrible ! " ... Però amb cap i pas a pas . Ja al març, després de no haver estat escollit pel centre de tecnificació de curses de muntanya en sub -23 , em vaig enfonsar , em feia molta il · lusió anar aquí i pel que sembla no mereixia ser-hi amb bona gent que conec que hi són .
Si alguna cosa es sobre mi , és el poder d'auto superació i motivació. Aquesta paraula la tinc sagrada en mi , sempre cal motivar-se , estar feliç i no enfonsar-se, en la vida hem vingut a gaudir no a enfonsar-nos , per això vaig decidir apuntar-me a aquesta lligueta .

En aquells dies aquest any faig copa catalana sub -23 en el qual vaig líder; campionat d'espanya que es realitza d'aquí un mes escàs ; la lligueta salomon està formada per tres carreres en la qual vaig líder sub -23 i top -15 absolut i, segurament , com a mètode d'entrenament de qualitat acabi fent els 10km . de Naturetime que són 5 carreres .
En total aquesta temporada que la divideixo en dues parts : abril- juliol i setembre -novembre, constarà per un total de 12 carreres l'any sencer ( sense comptar les que he fet en pretemporada ).

Ahir va començar la lliga amb una prova de 43km . i 4400 metres de desnivell acumulat a Roses - Cap de Creus .
La meva primera cursa d'aquesta especialitat / quilometratge per muntanya .
Ara tinc un rellotge nou, un atuell increïble que m'ajudava a controlar ritmes ... vaig anar de menys a més , no tenia experiència i volia anar gaudint poc a poc .
08:00 comença la carrera i se surt a 3'45 '' ... res Mikel : agafo i vaig a 4'45 '' ... oblida't d'aquest ritme no serveix per a res, ara .
Els 10km . primers són en pujada i arribo al cim d'aquest km . en 1 horeta i un parell de minuts , tranquil · litat queda molt encara, havia d'anar sobre la posició 30 .
A poc a poc la gent va caient per falta de dosificació però jo vaig fresc i continuo la marxa . A la baixada tècnica cap al km . 15 avanço 3 atletes fins arribar a l'asfalt , 500m . a ritme de 3'45 '' que decideixo anar aquí perquè vaig bé i ara sí que puc anar a aquest ritme ja que porto 1h . i mitja de carrera.

Les sensacions van bé fins que al k20 em ve un " mur " :/ bec molt i em quedo sense aigua ... queden 4k per al següent avituallament : Cadaqués ! El veig , començo a sentir pell de gallina la gent aclamant cridant el nom del dorsal , va Mikel ! ! Som-hi ! ! Increïble , et tracten com un màquina sense ser-ho , aquí gairebé ploro . M'hidrato , menjo molta fruita i Rendiment RACE que porto a sobre i continuo . Em vaig recuperant de la pájara , m'espera pujar una muntanya dura , vaig cansat i gaudint molt això sens dubte jeje . Recordo una persona que estimo molt i la vaig perdre fa un temps i començo a córrer més ràpid perquè em vegi allà on estigui com m'estic superant ... ara escrivint recordo aquell moment i m'emociono .

En córrer amb tanta energia em puja l'adrenalina i ploro de felicitat , si , ploro ! No ho puc descriure bé , va ser molt bonic ... encara que aquesta marató i les altres carreres de la lliga passin factura a la llarga , em compensa amb la felicitat que m'aporta i com he dit abans jo penso que a la vida cal ser feliç constantment !
Pel km.31 em creixo, avanço 5 persones i al cap de 2/3km . més avanço a unes altres 5, aquí vaig top- 15 ! En una carrera amb molt de nivell i corredors de la talla : Toti Bes , Gerard Morales entre d'altres ... vaig conèixer a Gerard després i és una gran persona molt humil i em va donar uns consells !

Sense anar-me'n per les branques , em queden 4km . de baixada tècnica , ja visualitzo la meta , l'arribada apoteòsica , plena de gent , increïble , gallina de pell i a falta de dos quilòmetres un atleta darrere corrent a mes no poder em persegueix i accelero , se m'enganxa el buff en un arbre , m'aturo , ell m'ho dóna i , vaig amb ell , li deixo passar per la seva amabilitat d' haver-m'ho agafat i , ell em diu que tiri que ell va a acabar la carrera i ja està ... en realitat jo igual, però vull acabar-me la poca energia que queda ... per descarregar més adrenalina ... així que li fico gas a la màquina fins arribar a la meta plena de gent i emocionat arribo i em trobo a Gerard Morales ... uff que dir aquí va esclatar l'alegria ! aquest conegut atleta que ho segueixo per mitjans de comunicació , ara com atleta abans com a tennista . Un gran! ! Després de 4h . 44 min . Arribo a meta contentíssim en la posició 14 absoluta i 1er sub -23 .



Vull agrair a l'equip Borges Trail i altres sponsors : Borges , Ph - Quirogel , bussetus , Rendiment - Race , Aquum La Pineda , gimnàs Sport Gym TGN , Eassun Spain pel seu suport i col · laboració .

També a les persones que volen el bé per a mi , encara que sigui tossut i no faci cas a ningú ... és un defecte que tinc jeje




Campionat de Catalunya Individual de Curses per Muntanya

Aquest passat diumenge 4 de maig es va celebrar a Ripoll la cursa de muntanya dels mossos d’Esquadra - Sant Amand, una cursa ja típica dins del calendari català amb 14 edicions, amb un circuit ja mític de 22,7 km i uns 2740 mts de desnivell acumulat, on es puja fins al cim de sant Amand a 1832 mts d’altitud, aquest recorregut destaca per una gran pujada i una baixada tècnica i ràpida. A les 9:00 en punt es dona el tret de sortida, a la línia de sortida hi havia moltes cares conegudes, del Borges Trail en van desplaçar fins a la capital del Ripollès, en Josep Mª Pijuan i l’Eloi Borràs, entre ells trobàvem en Rafa Parés, actual campió de Catalunya, Josep Viñas, Javi Delgado, els germans Rutllan, Xavi Espiña, Aleix Fàbregas, etc. Ràpidament el grup es comença a estirar, però no s’ha arribar a trencar fins al km 5 on en l’avituallament en Josep Mª Pijuan intentà imposar el seu ritme, una mica més endavant en Viñas passa a liderar la cursa i ho faria ja fins al final, darrera seu l’Aleix Fàbregas també passa a en Pijuan, ells dos mantingueren la distància mútua, en aquest ordre coronarien el cim de la cursa, i ja a la primera baixada tècnica en Pijuan tornaria a passar a ocupar la segona posició, però que no va poder consolidar fins a l’entrada de Ripoll on amb un esprint llarg deixaria endarrere a Fàbregas.

L’Eloi per la seva part va sortir exigint-se un ritme alt, però dosificant des del principi al final. Va fer una molt bona pujada amb bon ritme, coronant en 10ª posició, juntament amb Manuel Rullan i dues caigudes durant la baixada van fer que perdés confiança i fos avançat al tram final, acabant així amb una molt bona 11ª posició en el seu primer Campionat Absolut.
Felicitar des d’aquí a la organització de la cursa i a la seva gent que fa possible aquest gran prova any rere any.
Classificació masculina.
1- Josep Viñas 1:56:13
2- Josep Mª Pijuan 1:57:43
3- Aleix Fàbregas 1:57:56
11- Eloi Borràs 2:06:06

Classificació Femenina
1- Laia Andreu 2:17:27
2- Paloma Llobera 2:26:13
3- Rosa Valls 2:26:58

Agrair el suport dels nostres col·laboradors, que gràcies a ells podem gaudir del nostre esport favorit en les millors condicions, Borges, Bussetus, Rendimdent Race, Ph-quirogel, Eassun España, AAEET de Valls.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute