QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimarts, 13 de maig del 2014

VERTCAL QUIRI

Celebrada el passat diumenge la primera cursa del circuit català de curses verticals amb la presència del corredor del Borges-Trail, Carles Martí, entre els més de 200 corredors participants.
  Amb un circuit curt però exigent de 4’5kms amb 850 metres de denivell positiu, el poble de Noves de Segre va donar el tret de sortida al circuit de curses verticals de la copa catalana de l’especialitat. A les 10:30 es dona el tret de sortida de les noies i deu minuts més tard als nois amb cares ben conegudes com Josep Quadrat, Jordi Marco, Enric Galocha,Salvi Fargas, Jan Margarit i també el sisé classificat de la primera cursa de la copa del món de verticals , celebrada tres dies abans a Gran Canaria, l’andorrà Ferran Teixidó, entre altres.

En una sortida molt ràpida, pel mig del poble, com gairebé sempre protagonitzada pels juniors, en Carles no va poder agafar una massa bona posició, tot i això va ser previsor i de mica en mica va poder anar remuntant posicions, ja que a causa de la forta calor que queia sobre els corredors, molts van acabar pagant l’esforç de sortir massa ràpids. En les rampes més fortes del circuit amb una pendent del 35% va ser on va poder recuperar més posicions i després només li va caldre mantenir la posició en la resta del circuit per poder arribar amb una meritòria i soferta  19ª posició de la categoria.

Tot i no poder fer un gran paper en la cursa en Carles espera fer més bons resultats en les properes curses.
 En categoria masculina s’imposà l’andorrà Ferran Teixidó davant d’una futura promesa de les curses de muntanya, en Jan Margarit, seguit en tercera posició d’en Pere Rullan.
Pel que fa a categoria femenina, s'imposà la corredora del mountain runners del Bergeda, Alba Xandri, seguida de la corredora del UEU, Roser Español i  tercera l’atleta del Matxacuca, Elisabet Bertran.
Per més informació:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute