QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 15 d’abril de 2014

XVI CURSA BOMBERS DE BARCELONA 2014

Aquest passat diumenge 13 d’abril, es va celebrar a la ciutat de Barcelona, la ja mítica Cursa de Bombers de Barcelona amb un recorregut de 10km que recorrien algunes de les principals vies de la ciutat comtal.
Aquest any, a més a més, es batia el record de participació amb més de 27.000 atletes, entre ells grans figures de l’atletisme nacional i internacional. Entre aquesta multitud de corredors hi havia representant l’atleta del Borges Trail Salvador Martí, que aprofitaria aquesta prova per realitzar un bon entrenament de qualitat.
Com es habitual en aquestes curses, l’inici de la mateixa es accidentant i dificultós, ja que el fet de córrer tanta gent fa que els primers quilòmetres sigui molt difícil agafar un ritme continu. Tot i així, l’atleta del Borges va saber regular molt bé les seves forces i va fer una cursa molt regular, anant de menys a més per fer una última meitat de cursa força més ràpida que la primera marcant un registre final de 35’20’’ que el col·locarien en la 106éna posició general i 55é de la seva categoria.
El guanyador de cursa va ser Angel Ronco amb un temps de 30’14’’, guanyant la cursa en l’esprint final per davant de Iaouad Omelial 30’18’’ i completant el podi va arribar Jose Luis Blanco amb un temps de 30’19’’.
Pel que la categoría femenina, la guanyadora amb superioritat va ser Lidia Rodriguez 34’23’’, el podi el van completar Natalia Rodriguez  i Elena Congost, segona i tercera respectivament amb un temps de 36’40 i 36’53.
                D’aquesta manera es finalitzava una gran matinal esportiva en la que es podria qualificar com una de les millors curses populars de l’actualitat, tant per ambient, organització i nivell de participació.0 comentaris:

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute