QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 25 de juny del 2013

CRONOMOLA

Per quart any consecutiu aquest passat diumenge al matí es va celebrar al municipi de la Torre de Fontaubella la cronoescalada a la Mola. Enguany com a novetat, l'organització introduïa el format cursa de muntanya  pels més  fondistes en el que no es parava el crono a dalt la Mola sinó en arribar un altre cop a baix.
La Bibiana Vico i la Nuri Fortuny varen ser les encarregades de lluir els colors del nostre equip en aquesta cursa. Les nostres corredores prenien la sortida amb l'ànim de seguir sumant quilòmetres  de qualitat dins els seus respectius entrenaments.
 Tret de sortida i la Nuri es va  posar a encapçalar la cursa tot i que ven aviat es veia superada per la corredora del Madteam Silvia Zúñiga. Les dues varen fer tota la pujada molt juntes superant els trams  més tècnics com la canal del mig sempre a vista una de l'altre per arribar a la Mola amb una diferència de poc més de mig minut. Va ser en la baixada quan la Silvia es mostraria molt segura i aniria agafant metres per creuar la linea de meta i entrar com a guanyadora amb una hora i trenta-quatre minuts. La Nuri que tot i no poguer seguir el ritme en la baixada si que va assegurar la posició entraria tres minuts darrere.La Bibiana, per la seva part, després de molt mesos fora de l' àmbit de les curses per muntanya, va veure en aquesta modalitat l' opció de comprovar com podria respondre al fet de finaltzar la Crono amb uns més que suficients 10km. Al arribar a dalt, córrer per gespa li va tallar bastant el ritme, tot i l' esforç de la pujada les sensacions eren bastant bones. Per sort, de seguida es trobaria amb el descens accentuat i empedregat que tant la fa disfrutar i l'hi feia guanyar confiança per assegurarse el tercer graó del podi final.
No hi va haver canvis tot i un impertinent i ja habitual mal de cames que  la van obligar a reduïr una marcha, com ja comptava que apareixeria tard o d' hora, ara tocava donar la cara fins al traspassar el globus d' arribada com va succeir. Així doncs amb una hora i quaranta-tres minuts la Bibiana completava el quadre d'honor.

En acabar, totes dues corredores assenyalaven que van  disfrutar moltíssim i es varen emportar cap a          casa la il.lusió i motivació necessàries per volguer-ne més.
En categoria masculina el guanyador de la prova va ser en Xavi Serra del Spiridon amb una hora i deu minuts.

CURSA D'ORIENTACIÓ LA POBLA DE MAFUMET

El passat divendres 21  a la tarda es va celebrar la segona edició de la cursa d'orientació de La Pobla de Mafumet.
 En aquesta ocasió el nostre equip i va tenir representació en categoria "DUO" amb la Nuri Fortuny i el Xavi Prim.
Tots els corredors de la prova varen tenir que demostrar estar en bona forma física i a l'hora saber triar molt bé el recorregut per poguer trobar una vintena de balisses repartides en un circuit semi- urbà. Per tot això, els corredors havien de corre una primera part en modalitat "score" i una segona part " lineal" amb el corresponent canvi de mapa a mitja cursa, cosa que la feia molt més atractiva.
Nomès una petita errada d'estrategia van apartar els nostres del primer graó del podi ecapçelat per
la parella formada pel Jaume Saperas i el Daniel Zaplana que guanyarien la prova amb 32 minuts.La Nuri i el Xavi creuaven la meta un minut més tard i en tercera posició  a nou minuts d'aquests ho feien el Lluis Torrents i Marc Torrents.








BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute