QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 25 de juny del 2013

CURSA D'ORIENTACIÓ LA POBLA DE MAFUMET

El passat divendres 21  a la tarda es va celebrar la segona edició de la cursa d'orientació de La Pobla de Mafumet.
 En aquesta ocasió el nostre equip i va tenir representació en categoria "DUO" amb la Nuri Fortuny i el Xavi Prim.
Tots els corredors de la prova varen tenir que demostrar estar en bona forma física i a l'hora saber triar molt bé el recorregut per poguer trobar una vintena de balisses repartides en un circuit semi- urbà. Per tot això, els corredors havien de corre una primera part en modalitat "score" i una segona part " lineal" amb el corresponent canvi de mapa a mitja cursa, cosa que la feia molt més atractiva.
Nomès una petita errada d'estrategia van apartar els nostres del primer graó del podi ecapçelat per
la parella formada pel Jaume Saperas i el Daniel Zaplana que guanyarien la prova amb 32 minuts.La Nuri i el Xavi creuaven la meta un minut més tard i en tercera posició  a nou minuts d'aquests ho feien el Lluis Torrents i Marc Torrents.








BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute