QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 23 d’abril del 2012

I cursa de muntanya Vilabou

Aquest passat diumenge 22 d´abril es celebrava al petit municipi de Vilanova d´Escornalbou la tercera prova puntuable pel circuit de curses de muntanya del Baix Camp. La participació del Borges Trail A.A.E.E.T , degut a que coincidia amb el campionat de Catalunya per equips va ser poca pero això sí, amb molt de resó.




El circuit de la cursa,molt trencacames amb continues pujades i baixades que tenia una longitud de 19.2 quilòmetres i 850 mt. de desnivell positiu acumulat, prometia una jornada atlètica d´alló més entretinguda i exigent per tots els corredors.

L´atleta del Borges Nuri Fortuny , que correrà enguany totes les proves d´aquest circuit i venia de guanyar la setmana anterior la prova d´Almoster, prenia la sortida amb la ferma intenció d´obtenir un resultat que la mantingués en les posicions capdabanteres del campionat. Així doncs faria una cursa tàctica vigilant d´aprop sempre les altres corredores i deixant passar els quilòmetres fins a la meitat del recorregut. En aquesta alçada encapçalaven la cursa la parella formada per l´Esther Valenzuela del Runnersworl i la mateixa Nuri que en un tram de forta pujada aprofitaria per canviar el ritme i marxar en solitari guanyan terreny poc a poc.

Lês coses já poc varen canviar fins a la línea de meta on entraria la Nuri com a guanyadora amb un temps de dues hores i 10 minuts. L´atleta del Runnersworld Tarragona per la seva part, entraria en segona posició a quatre minuts de la guanyadora.


D´aquesta manera i després de les tres primeres curses del circuit queda clar que aquest 2012 el Borges Trail A.A.E.E.T. també donarà guerra en categoría fèmines.


Més informació a:http://www.tretzesports.com/insvilabou/

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute