dilluns, 23 d’abril del 2012

Cursa Bombers 2012

El diumenge 22 d’abril es va disputar la mítica cursa dels “Bombers de Barcelona”, una cursa de 10 quilometres amb més de 24.000 participants que transcorre pels principals carrers de la capital catalana. A la línia de sortida es trobaren en Xavi Boada, Ivan Estevez i Salvador Martí, tres representants del Borges Trail disposats a gaudir d’una bona matinal esportiva.

A les 10 en punt del mati, i després d’un comte enrere cridat per tots el participant es va donar sortida a la cursa. Els nostres tres participants és van col•locar en el grup de sortida sub-37 i cadascú va agafar el seu propi ritme de cursa. El Salvador, va fer una cursa de menys a més, acabant a un bon ritme i finalitzant en la posició 91 Sènior amb un temps de 36:05, igualment tant l’Ivan com el Xavi van fer una cursa en progressió acabant en la posición 141 Senior i 217 Veterà-35 i amb uns temps de 37:19 i 38:20 respectivament acabant tots ells en la part davantera de la cursa.

Pel que fa a la general masculina el vencedor va ser Ayad Lamdassem, enregistrant un estratosfèric temps de 28:54 seguit per Roger Roca (30:39) i Jose Luis Blanco (30:41). En la categoria femenina la guanyadora va ser Judith Pla amb un temps de 32:43, seguida de Lidia Rodríguez (33:09) i Angela Castelló (36:03).

Durant tot el matí van anar arribant participants a la línia de meta formant una gran marea lila, color de l a camiseta que donava l’organització per córrer la cursa. D’aquesta manera es va donar per finalitzada la Cursa de Bombers 2012, amb una organització excel•lent i un ambient difícilment superable, fent d’aquesta cursa única i indispensable en el calendari de tots els corredors tant de caire popular com professional.