QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



divendres, 6 de maig del 2011

CURSA DE L´ERMITA DE SANT JOSEP

Aquest passat primer de maig es va celebrar un altre edició de la cursa de l´ermita de Sant Josep a Montblanc.
Com no podia ser d´altre manera Borges Trail també hi va tenir representació aquest cop amb el Xavi Prim.
La cursa, amb um recorregut força planer de 10 quilòmetres, tenia la sortida i arribada a l´ermita de Sant Josep.
Amb um ambient formidable i una inscripció de mês de 400 atletes, es donava la sortida puntualment a lês 10 del matí. Ja des del començament es formava un grupet de tres corredors
amb el Jordi Toda el Sergi Casas i en Manuel Torres que imposaven un ritme fortíssim passan pel quilòmetre 2 amb un temps de 6 minuts i 9 segons. D´aprop els seguia el jove atleta del Facvac Eloi Borras i una mica mes endarrerits el grup perseguidor del que en formava part en Xavi Prim.

A mitja cursa i sense afluixar el ritme del davant el Manuel Torres de l´esportiu Penedés començava a agafar uns metres que al final serien decisius. Pel darrere d´ell en Sergi i el Jordi mantenien les diferències amb els perseguidors que feien la seva guerra particular.
Finalment el Manuel Torres creuava la linea de meta en primera posició amb un temps de 34,01. Darrere d´ell completaven el podi en Sergi amb un temps de 34,44 i el Jordi Toda amb 35,08. El Xavi per la seva part entrava en sisèna posició de la general i primer de la seva categoría amb un crono de 36,53.
 La matinal atlètica finalitzava amb l´entrega d´obsequis a tots els participants i els premis als primers classificats d´una cursa que una vegada més va ser tot un èxit.


2 comentaris:

tavi ha dit...

Enhorabona noi!!! La progressió és meteòrica! Quina cursa més ràpida. Suposo que ens veurem a Vilaplana, no? Salut

Ramon B. ha dit...

Molt bé Xavi, aquest any a cada cursa un podi.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute