QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimecres, 1 de setembre de 2010

IX Marxa dels 3 Pics (Circuit Català de Curses de Muntanya)Dissabte, 28 agost, desprès del divendres més calorós de la història, a dos quarts de set de la tarda es donava el tret de sortida a una nova prova del circuit català de curses de muntanya, desprès de quasi dos mesos d’aturada

En aquesta ocasió, en Josep Mª Pijuan del BORGES TRAIL, es va desplaçar fins al Bages, concretament a Navàs.

Ens trobàvem a la 9ª Marxa dels tres pics, una cursa ja amb solera, i això es nota en la organització, en la distribució dels avituallaments, etc. La cursa ens si constava de 21,1 km. i uns 1650 mts. de desnivell acumulat, la prova com diu el seu nom puja tres pics en lo qual el recorregut es molt juganer on no es para de pujar i baixar tota l’estona. La cursa es molt ràpida en comparació a altres curses de la mateixa distància, això passa perquè gran part del recorregut es per pista forestal o camí.

A les 18:30 amb l’esclafit d’un coet es donava la sortida a la cursa femenina, amb una quarantena de participants, i 15 minuts més tard ho feien els homes, també amb el so d’un coet, es sortia del centre de Navàs i ja en filàvem pujada direcció al primer pic “Vèrtex de St. Genís”, el capdavant de cursa es va començar a estirar ràpidament, així abans del Km 2 l’atleta del Borges Trail ja anava al davant imposant el seu ritme i anant guanyant distància sobre el grupet perseguidor.

Desprès de coronar el primer pic, es baixava fins a creuar el riu Llobregat per pujar llavors el Pic de L’Àliga, al voltant del Km 9, a partir d’aquest punt començava la cursa més rodadora ja que gran part ja seria per pista i fins i tot un tros d’asfalt.

L’últim pic es trobava ja només a 1,5 km de la meta era el Turó del Lledó, tan sols quedava un petit descens i creuar el poble de Navàs fins a la plaça de l’Ajuntament, on ja es començava fer fosc.

Classificació final:

1- Josep Mª Pijuan BORGES TRAIL 1h 28min.

2- Albert Ferrer UEC ANOIA 1h 31min.

3- Enrique Del Rey Pedregosa OLESA 1h 32min.

2 comentaris:

Biel ha dit...

Piju, estàs fet un màquina i ni els excessos de l'estiu t'afecten!!
Endavant campió!!

Josep Mª ha dit...

Bones, ja ho veurem això, ha veure quan ens veiem, potser al TAGA?.
Fins aviat

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute