QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimecres, 1 de setembre de 2010

II MARXA LES BORGES BLANQUES –MONTBLANC


El passat diumenge 29 d’agost es va celebrar la II Marxa de Les Borges Blanques – Montblanc de 51’400 km i 2400 m de desnivell acumulat. Aquesta marxa és puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència de Catalunya.

Joan Iniesta del Borges Trail, després d’aconseguir els punts per guanyar la Copa Catalana, té el repte d’acabar la competició amb el màxim de punts possibles, és a dir, realitzar totes les marxes. Per aquest motiu no es va voler perdre aquesta.

El tret de sortida es va donar a les 7 del matí i el recorregut era molt planer i per pista fins a l’Albi. De l’Albi al Vilosell seguia el mateix desnivell, molt planer. Un cop arribats a l’Ermita dels Torrents es va anar en direcció a Milmanda, Poblet, Les Masies, on hi va haver el veritable desnivell: pujar fins al Coll de la Vena, baixar per l’Ermita de la Trinitat fins anar a buscar el Camí de l’Aigua per pujar fins a l’Ermita de Sant Joan i ja baixar fins a l’Església de St. Francesc de Montblanc.

Joan Iniesta va arribar amb un temps de 7 hores i 22 minuts, col•locant-se en 80ena. posició reservant forces pel proper cap de setmana a Oliana. Una marxa de 83 km i 6500 m de desnivell.

Felicitar al Jordi Puigdengoles del Club Excursionista Montblanc per aconseguir acabar la seva primera marxa de resistència, acabnt-la en 134ena. posició amb un temps de 8 hores i 30 minuts.

2 comentaris:

jordi mateu ha dit...

Així m'agrada pensant amb les pròximes competicions. Cada dia ets més professional, ànimo fiera que ja en queden menys!! seny i quilòmetres

mateu

Anònim ha dit...

Replica Watches

The design of this watch is looking absolutely brilliant. I am very much impressed with its design. I wish to have the same watch like this.
Replica Watches

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute