QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimecres, 9 de juny del 2010

XXI CURSA DE MUNTANYA D’ALPENS

El passat 6 de juny va disputar-se la vuitena cursa puntuable per II Lliga catalana de curses de muntanya a Alpens (Lluçanès).

A les 08:30h va donar-se el tret de sortida amb més de 300 corredors disposats a gaudir d’un recorregut força agradable i corredor, que ens permetia gaudir d’unes bones panoràmiques de la comarca del Lluçanès i dels Pirineus Orientals.

Els 26,5km i 1060 D + que tenia la cursa, transcorrien per corriols i pistes forestals, els quals passaven per frondosos boscos de pinedes i fagedes.

El traçat del circuit no era massa exigent cosa que el feia una cursa molt ràpida i trencacames, degut a les nombroses pujades i baixades que tenia, els primers van fer-lo en unes dues hores.

El representant de l’equip Borges Trail, com ja és habitual en aquest circuit, fou en Ramon Barceló, que tot i no tenir un bon dia va acabar el 21è de la general i 4art en la categoria de veterans amb un temps de 2h22’.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute