QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 4 de maig de 2010

TRET DE SORTIDA DE LA COPA CATALANA DE CURSES DE MUNTANYA 2010


El dissabte 4 membres del BORGES TRAIL (Biel, Pàmies, Eugènia i Pijuan) van pujar cap a Ripoll. Allà dalt es van trobar per anar a sopar i fer uns intercanvis de sensacions i “ + roba nova”.

Després d'un bon sopar i quan ja no plovia tothom se'n va anar cap al seu hotel i ha dormir. Ens vam llevar al voltant de les 07:00 per esmorzar bé i anar cap a la sortida, una sorpresa després de l'aiguat del dissabte vespre: es recomanen guants per la zona alta de la cursa.

A les 08:45 es donà la sortida a la cursa femenina on la Eugènia estava ja apunt, i amb moltes ganes de provar-se a la muntanya més pura. Va fer una cursa molt regular, i va acabar 8ena de la general i 5 ena de la categoria. En aquesta categoria, la primera part de la cursa va ser dominada per la Isabel Eizmendi que finalment acabaria 2ona per darrera de la Ester Hernández.

A les 09:00 es va donar la sortida a la categoria masculina, amb 250 atletes. En Pàmies i en Pijuan van agafar posicions al grup capdavanter, que a partir del primer quilòmetre, quan la cursa entrava ja per senders, es va començar a estirar. En Biel seguia d'aprop als favorits.

La cursa es va anar animant, primer gràcies a en David Sanchez del Diedre que va sortir molt ràpid i ningú el va seguir, després en Folguerola i més tard per la gent del Matxacuca (Sancho, Cazalla i en Carrasco). A l'altura del 6è km. el grup davanter era de 7 corredors entre ells en Pijuan, va ser aquí quan en Xavi Espiña va canviar el ritme i va anar a la caça del 1er.

Arribant a la última pujada, per una canal molt dreta, en Pàmies es va afegir al grup i va passr al davant a marcar el ritme, arribant així a passar 4t pel cim de la cursa. Una baixada molt perillosa i juganera amb els boixos va fer que en Dani Cazalla es col•loqués 4t ja que va baixar donant'ho tot, després d'aquest tram d'uns dos quilometres en Pijuan que sortia 8è del cim va arribar a contactar amb en Pàmies, i va seguir a anant a la recerca de la gent del davant, passant al 4t al voltant del km. 16.

Uns trams tècnics i estrets ens van dur fins al km. 20 on ens diuen que el 1er ha passat fa 1 min. i 30 seg., aquí començava l'última pujadeta on en Pijuan agafa al 3er, i una mica més endavant, ja a les últimes baixades adelanta al 2n , el Xavi Llamas. Sense afluixar, sinó tot el contrari, arriba als carrers de Ripoll i es presenta 2n seguit per en Cazalla a 6 seg., i a uns 40 seg. del 1er en Xavi Espiña.

Finalment en Pàmies arriba 8è i en Biel 47è, 9e de la categoria, havia passat dels 90 a dalt del cim, i va fer una baixada esplèndida.

Classificació final Masculina

1- Xavi Espiña C.E. Guissonenc 2h 3 min 40 seg

2- Josep Mª Pijuan BORGES TRAIL 2h 4 min 24 seg

3- Dani Cazalla Aresta.com 2h 4 min 30 seg

....

8- Jordi Pàmies BORGES TRAIL 2h 7 min 30 seg

....

47-Biel Secall BORGES TRAIL 2h 26min 45 seg

Classificació final Femenina

1- Ester Hernàndez C.E. Súria 2h 31 min 54 seg

2- Isabel Eizmendi CERRR STRANOS 2h 34 min 46 seg

3- Lourdes Aymerich A.E. Diedre 2h 39 min 33 seg

....

8- Eugènia Mirò BORGES TRAIL 2h 58 min 39 seg

4 comentaris:

Biel ha dit...

xavals i xavales,
ha estat un finde fantàstic compartit amb membres de la família Borges Trail. Ens hem fotut dos bons jalars amb bona companyia (ja sbu que jo sense parlar de menjar ni hi sé estar!).
Pel que fa a la cursa, què dir de la macro-cursa del Piju i el Capi, xapeau, són uns crack i els nostres ídols. Felicitats!!
Molt bé l'esforç de la Gènia, que anirà agafant confiança al terreny. Ull! que per equips vam quedar els quarts amb només 4 representants!!!
Per la meva part, un resultat molt mediocre, però normal per l'entrenament que port. Ha estat un primer contacte amb la muntanya heavy i en prenc nota per afinar els entreaments.

Un grandíssim plaer formar part d'aquest equip. brutal!

Matxacuca ha dit...

Moltes felicitats pel podi aconseguit, vau fer molt bona cursa! Fins a la pròxima

BORGES TRAIL ha dit...

Ei Matxacuques!! Benvinguts al blog. Que podem dir de la vostra cursa,...molt bona feina també!
Oju, que us vigilarem de prop...salut & kms

Fins la propera

BORGES TRAIL ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute