dijous, 10 de novembre del 2016

Pilar Rus SubCampiona el Circuit de “Running Series TTE”

L’EMD de Jesús va celebrar diumenge 6 de novembre la cursa de 5/10k Jesús, tancant així la temporada 2016 del Circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre.

Un circuit que Arrencava el passat mes de febrer amb la cursa del Pont del Deltebre i ha continuat amb les curses de les poblacions d’Amposta, Ulldecona, El Perelló, L’Ampolla, Camarles, La Pobla de Massaluca, L’Ametlla de Mar, La Galera i Tortosa.

Prop de 135 inscrits es va donar cita i entre tots aquest atletes no hi podia faltar representació del Borges Trail, La Pilar Rus.

El dia es va aixecar assolellat, però amb temperaturas fresques i amb fort vent que feia pensar que complicarían la cursa als corredors. Quan faltaven pocs minuts per al tret de sortida de la prova va para una mica el vent.

A les 10:30 sortida des del Passeig Josep Puig (enfront de l ‘Institut Escola Daniel Magrane) i com no podia ser d’ un altre manera, la nostra atleta del Borges Trail es situa al grup del davant dominant la carrera, amb un nou circuit mes exigent de dues voltes 5k amb  pujada progressiu que feia la carrera no tant ràpida com l’any passat però amb el seu encant, passant  la primera volta 5k, amb el vent de companyia,la Pilar va veure que no era el seu dia per anar a millorar temps ,sino, a gaudir de la cursa amb els amics i companys sense deixar de dominar en cap moment la primera posición de noies i arribant a meta guanyant la prova amb autoritat i amb una segona posició del Circuit de Running
Series 2016. De les onze curses del circuit,només ha pogut  participar en sis i guanyant les sis amb un puntuació total de 700 punts a 140 pts de diferencia de la primera noia, La Andrea Drago.
Felicitar a l’organització EMD de Jesus una vegada més demostrant la seva bona feina.
resultats Cursa 10k de Jesus

Aquest proper divendres 11 a les 20h Camarles serà el municipi que acollirà enguany la Festa de cloenda i entrega dels guardons del Running Sèries Terres de l’Ebre al Casal de la gent gran.
 El lliurament de trofeus correspondria als 3 primers de la general masculí i femení,al 3 primers de cada categoria, 3 primers equips masculí i femení i als corredors en completar les 11 curses d’aquesta edició 2016.