dijous, 29 de setembre del 2016

Mikel Besora 4º general al Campionat de Catalunya de curses per muntanya Feec i 1º sénior

El passat diumenge 25 de setembre, Mikel Besora va ser present al Campionat de Catalunya de curses per muntanya Feec.
Aquest campionat es va fer a Alcanar, a la desena edició de la Pujada al Montsià.

La cursa amb gairebé 25km. i 1300+ / 1300- m. de desnivell es va fer en un sol sentit, sortint del Mas de Miralles (Amposta) i acabant el seu recorregut al Centre Cívic d' Alcanar.

Tot apunt per l' endemà

Amb gran part de l' organització, grans persones

A les 7 del mati un conjunt d' autobusos van portar als atletes a la sortida.
A les 8, amb un calentament previ, es va donar la sortida i es va formar un primer grupet de varis corredors.
Eduard Hernández, Ferran Sampere i Mikel Besora se situaven a les primeres posicions de la general.
Amb el pas del temps Mikel anava agafant el ritme, encara que no anava gaire còmode continuava davant intentant agafar el bon ritme.
Albert Ollé, vingut de Barcelona, el va adelantar pujant i Mikel decideix anar al seu propi ritme per tal d' agafar bones sensacions.

Poc després en una baixada tècnica Mikel l' adelanta i comença a tenir bones sensacions.
Als avituallament cada 30' minuts beu aigua i cada 30'-40' es menja un tros de plàtan.

Pujant a la Torreta Mikel continua 3º a la general i Pere Aurell pasa davant just fer el cim.
Ara toquen uns km. de cresta i molt tècnica!
Mikel decideix seguir el ritme de Pere durant una estona i no es capaç de baixar tan ràpid i al seu ritme veu com marxa poc a poc.
Una vegada abaix pensa que l' atraparà però no va ser així.

Després de 2h. 17' de cursa (una part tècnica i una part corredora) Mikel arriba 4º a la general a la Pujada al Montsià - Campionat de Catalunya de curses per muntanya Feec.
Al no haver premis acumulatius, li donen el 1º sénior.

1º Classificat: Eduard Hernández (Matxacuca).
2º Classificat: Ferran Sampere (Four Factors).
3º Classificat: Pere Aurell (Ous Reig).
4º Classificat: Mikel Besora (Borges Trail).
5º Classificat: Lhoussain Abaghad (Uec Tortosa).

Fotografia amb els 3 primers classificats sénior (al no haver premis acumulatius)

1º Mikel Besora
2º Lhoussain Abaghad
3º Lluisma Mas

Ara a Mikel Besora li queden les següents curses abans d' acabar la temporada:
1 octubre: Mitja Marató del Priorat.
13 novembre: Behobia-San Sebastián (País Basc).
Del novembre al desembre una transició entre aquesta i la propera temporada. Una mica de descans i desconexió i encarar la pròxima temporada.