QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



divendres, 17 de juny del 2016

Borges Trail a la Trail Alforja

El passat 12 de juny es va dur a terme la Trail Alforja, 5a prova del Circuit del Camp de Tarragona, 26km. i 1480m. d+ per les muntanyes d' Alforja.


L' Aleix:

Va sortir amb el grup capdavanter, tot i que ja veia que no podria seguir aquell ritme tota la cursa, va provar sort i en les primeres pujades es va trobar bé, mantenint una 3a posició mentres l' Eduard Queralt i el Mikel Besora s' allunyaven i es perdien de vista.




Ben aviat un parell de petites pèrdues van fer que l' Àlex Izquierdo i Joaquim Navarro atrapessin al nostre corredor. En el primer avituallament l' Aleix es para a fer un glop mentres que els altres dos aprofiten per deixar-lo enrere i anar-se perdent de vista metre recorrien la pista que els duria cap a la preciosa ermita de Puigcerver. L' Aleix ja veia que no era el seu dia i que les cames no tiraven però tot i així, cada dia s'ha de lluitar amb tot l' arsenal disponible, i si aquell dia s' havia de patir el doble per rendir la meitat, així seria.






En sortir de la pista per agafar senderó de pujada en Javier Heras també passa al nostre corredor i el deixa enrere, així que l' Aleix ja aniria sol fins arribar al km. 20, on començava la temuda tartera.
Allí va ser on va veure que no tenia molt lluny al Joaquim Navarro, que també anava fatigat d'haver competit a la mateixa competició amb l' Aleix la setmana anterior. Així que l' Aleix es va animar i va pujar la tartera a quatre grapes, que guapa! i en arribar a dalt de tot ja gairebé havia atrapat a Navarro.

Només quedaven 4km. de baixada tècnica fins al poble i allí va ser on l' Aleix va aprofitar per atrapar a Navarro, els dos es van perdre una mica més d' un minut en un repetxó i en reempendre la baixada sí que seria el borgeti el que marcaria un bon ritme i s' aniria escapant fins a meta, arribant 5è.




Mikel:

Va sortir davant, sense marcar el ritme, deixant-se portar pel ritme. Els primers km. son corribles i es troba còmode.
Edu serà qui porti el lideratge de la cursa i darrere Mikel als seus pasos.


Pujant Edu marxava uns metres que rapidament Mikel recuperaria a les baixades tècniques i als trams de pista plana.
Un continu de canvis de ritme per part dels dos corredors que fins el km. 17 no es marcaria la distancia entre ells. Edu, pujant a Puigcerver marxava deixant un marge sobre Mikel.




Mikel a punt d' agafar una 'pàjara' per no haver begut el que tocava, arriba a l' avituallament i es beu dos gots de beguda isotònica.
Sembla que es recuperava una mica i anava en busca del primer classificat.
Arribada la tartera, Javier Heras ve darrere.
Pugen junts la tartera i a la baixada tècnica Mikel puja el ritme i baixen a tota velocitat fins al poble on Mikel es distanciarà de J.Heras fins a meta arribant 2º general.







Podi:
1. Eduard Queralt
2. Mikel Besora
3. Javier Heras
4. Alex Izquierdo
5. Aleix Toda


Volem agraïr a la organització i als voluntaris per la gran feina feta.
Volem agraïr als nostres patrocinadors: Borges, Ph-Quirogel, Eassun Spain, Sport Gym Tarragona, Coreevo, Bussetus Sport.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute