QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 12 de maig del 2016

BORGES TRAIL A LA CURSA BOMBERS VOLUNTARIS CORNUDELLA AMB VICTÒRIA DE MIKEL BESORA

El passat diumenge 8 de maig es va celebrar la cursa per muntanya de Bombers Voluntaris a Cornudella de Montsant, puntuable pel CIRCUIT CAMP DE TARRAGONA.
Borges Trail va ser-hi present a la competició.
Dues curses: la prova puntuable pel circuit amb un traçat de 21km. 1050+ i un circuit de caire més popular de 14km.500+


A les 9 del matí es donava la sortida de les dues curses i els corredors Tavi Fossas, Sergi Hidalgo i Mikel Besora ens explicaran la seva cursa.


TAVI FOSSAS: 

El diumenge, que feia un dia perfecte per córrer, en Tavi es va situar a primera fila de la sortida, no per anar davant de tot, sino, per veure quines llebres hi havia a la cursa, tot i que amb en Mikel al capdavant, ja estava tot beneït.
Tot i no venir gaire entrenat, en Tavi, si més no, venia força motivat i amb ganes de donar guerra, i va ser així, fins a l'últim moment, que va estar apretant el ritme.

Com sempre, l'arrencada va ser prou ràpida, donat que els primers 7 kilòmetres eren per pista ben plana (excepte alguna pujadeta puntual), i calia córrer molt per posicionar-se bé.
En aquest cas, en Tavi va aguantar com va poder el fort ritme que van imposar els corredors de la cursa curta, però fins que no va arribar la forta pujada cap al Gallicant, no va ser quan va començar a recuperar posicions, tot avançant a poc a poc a altres corredors.
Un cop a la part més alta, on es feia evident el mal temps, amb pluja, boira espessa i fred, calia recuperar forçes per tornar a agafar velocitat, donat que la baixada era ben ràpida i poc tècnica. A partir d'aquí, en Tavi que va anar agafant confiança, es va pendre el que li quedava d'un gel, i va arrencar amb prou energies la pujada cap a Siurana a través del pas del Grau de la Trona.

Un cop atravessat el bonic i pictòric poble de Siurana, s'iniciava una ràpida i bonica baixada altre cop cap al pantà de Siurana, punt on en Tavi adelantava a en Jorge Romero, tot aprofitant una finta al sender. Ja un cop al camí, només tocava aguantar el ritme, per no ser adelantat per cap corredor de fons. Sort que la motivació d'en Tavi no li va fer baixar la guàrdia i fins i tot, li va permetre guanyar fins a un minut per sobre del seu rival més directe.
Així doncs, entrava en 22º posició de la general i 12º de la seva categoria.
D'aquesta manera, tot i no ser dels terrenys preferits del nostre corredor del Borges Trail va fer prou bon paper, i espera anar millorant els seus resultats a les proves que encara manquen per acabar el circuit. 



Això sí, el paratge de les muntanyes és possiblement un dels millors de la província, i permet gaudir d'unes vistes inigualables. Esperem poder continuar gaudint del que ens està oferint aquest fantàstic circuit.


SERGI HIDALGO:


El seu objectiu en cursa era poder disputar-se el pernil, va sortir molt ràpid en posicions capdavanteres i cap a meitat de cursa va agafar una motxilla amb mànegues (la que utilitzen els bombers pels incendis forestals) i la va carregar fins a meta, que allà va ser intercanviada per un pernil.




Objectiu aconseguit. Tot i així va finalitzar en posició 54º general.


MIKEL BESORA:

Va sortir davant vigilant i controlant el ritme, de menys a mes, agafant un bon ritme i bones sensacions.



Pasant els km. s'anava trobant cada vegada millor, i no va ser fins que a la pujada a Siurana on va fer un canvi de ritme i va trencar el ritme capdavanter i va marxar cap a meta arribant a meta en primera posició general.


Va córrer els 21km. amb 1050+ en 1h.45'. Amb aquest gran resultat, Mikel Besora ja porta triplet consecutiu al circuit Camp de Tarragona.


PODI GENERAL:
1. Mikel Besora
2. Alex Izquierdo
3. Lluisma Mas
4. Xavier Sauquillo
5. Oscar Jiménez

Resultats cursa llarga:

1. Mikel Besora........1h.45'30''......BORGES TRAIL
2. Alex Izquierdo......1h.46'48''......SERRES DEL MESTRAL
3. Lluisma Mas.........1h.48'24''......PATXANGUERUS D'ALFORJA
4. Xavier Sauquillo....1h.49'43''......CLUB LA CAMETA COIXA
5. Oscar Jiménez......1h.50'22''......TAYMORY-SPIRIDON
......
22º Octavi Fossas.....1h.59'50''......BORGES TRAIL
......
54º Sergi Hidalgo......2h.13'02''......BORGES TRAIL


Volem agraïr a la organització pel tracte i una cursa tan ben muntada, un 10.

Volem agraïr a l'equip Borges Trail i als nostres col·laboradors: Borges, Ph-Quirogel, Eassun Spain, Sport Gym Tarragona, Bussetus Sport, Coreevo.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute