QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 15 de novembre del 2016

VIII Volta a l´estany

El passat diumenge es celebrava a Ivars d´Urgell la 8a Volta a l´estany d´Ivars. Una cursa amb dos distàncies, 5 i 10km on un total de 700 corredors prenien la sortida a les 10:30h del mati.

Per part del BorgesTrail l´Eloi Borràs va sortir a disputar la cursa de 10km. Aquí la seva crònica:

Aquest passat diumenge em llevava disposat a celebrar el meu 25e aniversari fent una de les coses que més m´agraden! CÓRRER!
Tot just comença l´hivern i toca començar a preparar l’asfalt, per això vaig decidir anar a córrer a Ivars d´Urgell, una bona manera de fer entrenaments de qualitat.

 Sortíem de Capafonts amb la Carlota que m’acompanyava a Ivars, on ella també correria la cursa de 5km. Un dia fred i amb boira, però que aquest cop en entrar cap a terres lleidatanes se’ns aclariria.
Un cop a lloc, anàvem a agafar dorsal i ens posàvem a escalfar una miqueta, la Carlota com tots els corredors de la cursa de 5km agafaven un bus que els portava a l’altra punta de l’estany on sortirien per acabar la cursa al poble. Mentrestant jo seguia escalfant esperant el tret de sortida.


Anava a Ivars amb una intenció molt clara… No buscar ni resultats ni marques, sinó un entrenament de qualitat. Un ritme de 3:30min/km m´havia d’acompanyar durant els 10km de cursa.
Això es va complir fins al km 5, on ja passava uns 10 segons mes ràpid del que tocava, i a partir d´allà, el fet d’anar molt be de cames, i de veure que el grupet que tenia format davant no estava massa lluny i que començava a deixar víctimes, vaig decidir donar un plus al ritme.
Vaig passar un parell de corredors i seguia anant a més, el grup es va anar estirant i al km 8,5 vaig atrapar al 5è i 6è corredors amb els que em vaig jugar els últims esforços.



Al final vaig creuar la meta amb un temps de 34:24min, una 5a posició general i 1er de categoria M1. Molt content amb les sensacions que es el que anàvem a buscar!

Felicitar la Carlota per la seva cursa! Una més al sac! I a la família per venir a animar :)

I seguir agraint a la gent que ens recolza: Borges, Coreevo, Eassun, Ph-Quirogel.

Ara toca seguir sumant i millorant per assolir els objectius.



BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute