dilluns, 9 de maig del 2016

Bateig de l'Ester Casajuana en distància marató

L’Ester afrontava la primera cursa de les MISSIONX3, tot i estar acostumada a curses més curtes afrontava aquesta amb moltes ganes i sobretot amb ganes d’ aprendre poc a poc el què és córrer distàncies més llargues.  Va sortir força conservadora,  però a partir del km 10 tot i anar prou bé de sensacions va començar a pensar que encara li faltava molt i va afluixar el ritme pensant que més endavant podria tirar més. Els primers 20km va anar entre quarta i cinquena posició, però ja arribant a Cadaqués la cinquena corredora la va adelantar i l’Ester no va tenir prous ànims per continuar lluitant,  així que va acabar en una sisena posició, tot i així contenta pel gran nivell de corredores que hi havia, i sobretot per fer aquesta gran cursa, tant a nivell d’organització com de recorregut. Ara ja pensant en  les següents curses de les MISSIONX3, ja que estem parlant de distàncies de 55Km i 60km, tot un repte per ella afrontar aquestes distàncies de les quals no està acostumada.