dissabte, 21 de novembre del 2015

Trail Series Ulldemolins

El passat 15 de novembre diversos corredors del Borges Trail van ser presents a la competició del campionat / circuit Trail Series Costa Daurada de Naturetime.

Hi havia dues distàncies: 22km. 950+ i 11'6km. 600+.
La Lourdes Cayetano, en Sergi Hidalgo i en Mikel Besora van córrer la cursa curta.

Lourdes va escollir la cursa curta (aquesta temporada feia el circuit llarg i al tenir adjudicat el títol de campiona fèmina va decidir fer aquesta cursa).
Així ho va decidir pel fet d'haver baixat molt el nivell d'entreno i l'altra distància se li hauria fet massa llarga. Desde la sortida ja va marcar el seu ritme constant tot i que les sensacions de cames no van ser gens bones, fins la pujada on va poder disfrutar una mica més de les sensacions; després ja només quedava planejar la cresta de la muntanya i disfrutar de la baixada per arribar a meta en 1a posició fèmina, amb un temps de 1h.13', seguida de Judit Francín i Maite Colmenarejo.

Sergi al principi no trobava sensacions i va anar fent al seu ritme, encara que a prop de Mikel que aquest anava marxant progresivament. Una vegada arribant a la pujada d'1km. amb 300+ de desnivell va retallar a Mikel 45'' del minut i mig que portava de ventatge. Per la carena de puja-baixa anava controlant a Mikel i veia com no marxava, cap a la baixada final al ser un corriol estret i amb ziga-zaga va perdre referències fins que va arribar a meta en segona posició de la general en un gran temps de 1h.00'18''.

Mikel va sortir al seu ritme, un ritme constant i en pocs minuts ja va marcar el ritme de la cursa, marxant en solitari per la pista forestal de 4'5km.
A partir d'aqui amb un minut i mig de diferència respecte Sergi que, pujant va poder retallar practicament 45'' quedant-se a poc mes de mig minut al final de la pujada.
Mikel al donar-se compte, va pujar una marxa encara que Sergi també venia fort darrere. Va decidir anar controlant la cursa per la carena de puja-baixa fins que a la baixada final d'uns 2km. amb 300- força tècnics i amb fang va poder treure una mica de diferència.
Finalment, 59'11'' de cursa arribant primer de la general.

Podi general: 3 fèmines / 3 masculins