QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



divendres, 9 d’octubre del 2015

L'Eloi puja a dalt de tot del podi a la 1a cursa de Mercabarna

Diumenge passat es va disputar a Barcelona la 1ª cursa Mercabarna, en les distàncies de 5 i 10km, podent visitar les seves instal·lacions d´una manera ben divertida.

Eloi Borràs va decidir pendre sortida dins la cursa de 5km, on sortia a buscar un bon ritme de cara a pròximes competicions.
A la línea de sortida un total de 1500 corredors disposats a recorrer els 5 o 10km segons haguessin escollit. Tot just donar el tret de sortida la cursa s´estira imposant cadascú el seu ritme. L´Eloi surt davant a veure a quins ritmes volien córrer, I de sobte es troba en 1a posición estirant del grup. Amb un ritmet de 3:20min/km l´Eloi es trova còmode i el manté durant tota la cursa, per darrere el grup es va separant i queden davant de tote ll i el corredor Sergi Cinca, el qual l´ajuda a fer una mica mes cómode la cursa tirat el 3er km, i desitjant-li un bon final fins a meta on arriba en primera posició.
Pòdi masculí 5km:
-Eloi Borràs Fort   16:49min
-Angel Ucendio   17:10min
-Carlos Jimenez    17:21

Pòdi femení 5km:
-Ana Martinez   19:20min
-Natalia Cobos   20:33min
-Patriacia Fernàndez   20:24 min

Pòdi masculí 10km:
-Sergi Cinca   34:33 min
-Javier Garcia   35:46 min
-Daniel Rueda   36:03 min

Pòdi femení 10km:
Eva Pupim   42:34 min
Sònia Gallego   43:26 min
Marina Gonzàlez   44:24min

Sempre amb el suport de:

Eassun, Megaplus, Rendiment-race, PH-Quirogel, Bussetus..





Pilar Rus Guanya “La Cursa Urbana de La Galera”

El passat  diumenge 4 d’Octubre va tenir lloc La 8e Edició de la Cursa Urbana de La Galera proba que puntua al circuit Running Series de TTE.
Davant del Pavelló esportiu al carrer de Peixateria a l’alçada del Casal municipal ha estat el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la prova
Més de 250 atletes van participar a l’ esdeveniment esportiu.

A les 9:30h del mati 115 corredors, 10 quilòmetres per endavant, entre tots aquest atletes es trobava representant del Borges Trail AAEET  la Pilar Rus, també es destacaven grans corredors com En Llorens Sales, atleta local, Xavi Queral, i en noies grans altetas com la Gemma Colomé, la Neus Espinach.

La Pilar va sortir amb el grup capdavanter, la carrera te tota la pinta que serà molt dura, ja que la nostra Borgettis el cap de setmana passat va disputar amb tot l’equip el Campionat de Catalunya per equip a la cursa de la Pujada de Montsia 30 quilòmetres amb 1400m desnivell, on es van proclamá Campions de Catalunya, aixì que les seves cames era un misteri si estarien al 100%.
La Pilar respon molt be ficant-se cap davant aguantant un bon ritme fins al km5 marcant un temps de 18’50” a partir d’aquí intenta baixar una mica ritme per por de perdre forces a les cames i es despenja d’un grup de nois que porten un ritme massa alt per amb ella, també veu que te lluny a la segona La Gemma Colomé això li dona mes seguretat per portar un ritme contant fins al km 7 fins passar el tram de terra on es mes difícil portar un ritme alt, ja entrant un altre cop al poble, la Pilar tornar augmentar ritme, ja que es veu amb bones sensacions i saps que pot aguantar fins arribar a meta guanyant la prova amb un temps de 39’24’’

La carrera va estar perfectament senyalitzat, per voluntaris i abalisat amb els quilòmetres marcat en tot el recorregut, felicitar a l’organització una vegada més demostrant la seva bona feina.
El guanyadors de  masculi i femeni, respectivament:
1- Llorens Sales Ferre          33:05 Proruners Barcelona
2- Xavi Queral Forcadell        33:27 Fondistes Amposta
3- Mohammed Sedrani                   34:41 Independent

1-Pilar Rus                          39:24 Borges Trail AAEETT
2-Gemma Colomé               41:14 Atletisme Terres de L’Ebre
3-Andrea Drago                   44:26 Paleodelta Runners

web:
http://www.cursaurbanalagalera.net/

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute