QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dilluns, 21 de setembre del 2015

Cursa de muntanya de Collbató

Aquest passat dissabte, es va celebrar una nova edició de la cursa de muntanya de Collbató , la sisena, sobre una distància de 15Km.
El Ronald Fargas (Borges Trail) hi va pendre part. A les 18h, 450 corredors prenien la sortida. El primers 2km, el Ronald es va col.locar amb el grup capdavanter , un grup de vuit corredors , un tram d' ascens no gaire tècnic. Els segúents 3km transcorrien en un puja i baixa per senders , aqui el Ronald va mantenindre el ritme , tot i que , quatre dels vuit que formaven el grup, van accelerar, i van deixar el grup.
El Ronald sense afluixar, es mantenia amb el segon grup , a poca distància dels primers. Al pas per El Bruc , aprofitant tram de pista , el Ronald puja el ritme , i deixa el grup on anava , i va a la caça del grup capdavanter. Sobre el km8, i fins el 12km la cursa trancòrrer per un tram més tècnic , aquí , se l'hi afegeixen dos corredors més , i tots tres van restant kms , el Ronald cedeix ha aquests dos corredors , que siguin ells, els que tirin del grup. Al arribar al darrer avituallament , a 3km , de l'arribada, el Ronald , decideix fer un últim canvi de ritme , i aprofita un tram de pista que ja el porta a Collbató , per deixar-los enrrera , i ja pel carrers de la població, puja encara una mica més el ritme , per assegurar-se de què no serà atrapat.
Entra a l'arribada amb un temps final de 1h04' , essent el sisè de la classificació general i primer classificat de la categoria Veterà, un gran resultat, i anant sumant....

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute