dijous, 13 d’agost del 2015

Pilar Rus del Borges Trail es col.loca 4a del ranking Circuit Català amb el Triatló de Muntanya La Molina, penúltima prova

El passat 9 d’agost es va disputar a La Molina la V edició del Triatló de Muntanya de mes alçada de Catalunya i que transcorre pels idíl-lics paratges de l’estació de la cerdanya, prova puntuable pel circuït català Triatló de Muntanya. es van reunir més de 200 inscrits, va consta de 750 metres nedant al llac de L’estació d’esquí, 22 quilòmetres en bicicleta muntanya  per un exigent circuit de ports i finalment, cursa a peu de 5 quilòmetres de gran desnivell.
Prova organitzada per la secció de triatló del Club poliesportiu Puigcerdà.
La sortida ja es destacaven grans triatletes, En Xavier Jove del Cerrr., Albert Soley de T-Bike  Sub-Campió d’Espanya tri cross i en Albert Torres del CN Reus Ploms; en noies la triatleta Mercè Tusell del CN Reus Ploms i actual Campiona d’Espanya de Tri cross, Txell Figueres del CN Reus Ploms Campiona d’Espanya tri cross Sub23 i la Finlandesa Sonja Kallio Campiona del Mon de BTT.,
Davant del Llac de l’Estació d’esqui de la Molina va ser el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la carrera, un recorregut amb molt desnivell.
A les 11hores donaven tret de sortida i la nostra Pilar Rus preparada pel circuit exigent, per endavant el primer tram 750 metres nedant al llac, la nostra borgettis va sortir dosificant,  per motius de l’altitud on es trobava, no era fàcil, ja li va passar l’any passat, neda amb comoditat arribant a la primera boja atrapant a noies això li motivar sortint del aigua com un tiro en 12a posició, per desprès afrontar els 20 quilòmetres de bicicleta de muntanya, circuit amb desnivell ple de corriols i fortes pujades i baixades on la Pilar va aprofitar el seu gran nivell en les pujades fins arribar a una 7a posició, finalitzat el tram de corre de 5 quilòmetres mantenint la mateixa posició, la intractable Mercè Tusell amb un temp 1:32:58, en segon lloc Sonja Kallio amb un temps de 1:41:20, tercer lloc la Teresa Pons amb un temps de 1:47:00 i la nostra borgettis entrant a meta  amb un temps de 1:55:13 en 7a general i 2º veterana.
En Categoria Masculina Xavier Jove guanya la prova amb un temps de 1:21:05, en segon lloc Albert Soley Castell amb un temp de 1:21:06 i tercer lloc Sebastian Catlla amb un temps de 1:25:21.
La Pilar actualment amb aquesta prova es col.loca 4a de la general en el ranking del Circuit Català de Triatló de Muntanya i 2a del Ranking per la seva categoria, última prova 20 de setembre al Triatló de Muntanya de l’Escala.(girona).
web resultats:
web ranking:

Pilar Rus Guanya a La Pobla de Massaluca

El Passat 1 d’agost a la Pobla de Massaluca setena prova del circuit running series TTEE, amb un total de 70 corredors, un circuit de dues voltes i un total de 10 quilòmetres, la Pilar ens comenta que aquest any no hi ha nivell de noies com l’any passat que van destacar grans atletes com la  Mireia Guarner, una corredora de alt nivell, Neus Espinarch i entre altres. Doncs s’ho pendria com un entreno de qualitat i acabar amb les millors sensacions per afrontar les futures proves.
Aixi que 19:15h tret de sortida, carrera ràpida els primers quilòmetres, el meu incondicional amic en Felip Fucho i en Josep Mº Montero que carrera tras carrera ens dispossem a millorar i estar capdavant em fan motivar i surtim com un tiro jo darrera, son dues voltes al poble de 5 quilòmetres, la primera volta amb un ritme infernal no se si podre aguantar molt aquest ritme, vaig primera i molt enrrera a la segona noia tal com vaig comentar m’ho pren com un bon entreno de qualitat, les cames les noto cansades pero pulmonar hem trobo molt be, se que puc aguantar si les cames no em fallen arrivem a km7 en Josep Maria  em va animant per no baixar ritme, últim quilòmetre puc treure força per fer la pujada per entrar a meta i guanyar la prova, i molt contenta pel resultat vec que encara estic davant de tot.
Felicitar a tota l’organitzacio i l’Associació Esportiva Massaluca i fan que la cursa sigui com corre a casa.