dijous, 26 de novembre del 2015

Nuria Gil guanya amb autoritat a la Cursa Muntanya Castellvell Trail i Salva Martí fa 6é

El passat diumenge 22 de novembre es va celebrar la vuitena edició de la Cursa de Muntanya de Castellvell, ultima prova d’aquest any del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp, de gairebé 19km i 850metres de desnivell positiu que transcorria per la zona de compresa entre les poblacions de Castellvell, Almoster i l’Aleixar.

Dos representants del Borges Trail, Nuria Gil i Salvador Martí es van animar a realitzar la cursa en un mati molt fred i amb un fort vent que endurien considerablement la cursa.

A les 8:45 en punt del matí es donava el tret de sortida des de la Plaça Catalunya de Castellvell amb un total de 150 atletes.

Nuria Gil, que decidia en últim moment inscriure’s a la cursa i que se la volia agafar com un entrenament de qualitat, va dominar la cursa des de principi a fi i va guanyar amb gran autoritat amb un temps de 1h 47’ i 30sg, essent la 13ena classificada absoluta de la general de la cursa. El segon i tercer lloc van ser per Ariadna Martin 2h 30’ i Vanessa Molner (Reus) 2:10’ (Patxanguerus d’Alforja) respectivament.

Per altra banda, Salvador Martí, que retornava a la competició després de molt temps, va realitzar una cursa força constant i va acabar finalitzant en una 6ena posició general amb un temps 1h39’31sg, retrobant-se poc a poc amb el ritmes de competició.

La cursa la va guanyar Lliusma Mas (Patxanguerus d’Alforja)  amb 1h32’14sg, seguit per Alfonso Calderon (Runningpeacewordl ioga) 1h33’31sg i Juli Vilches (Patxanguerus d’Alforja) 1h33’35sg que van ser els tres atletes que van forma el podi de la cursa.